Se retrage de la Oscar! Vezi despre cine este vorba!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se retrage de la Oscar! Vezi despre cine este vorba!
Monden 26 Ianuarie 2018 / 11:00 584 accesări 0 comentarii

Actorul american Casey Affleck nu va înmâna anul acesta premiul Academiei Americane de Film pentru Cea mai bună actriţă după ce şi-a retras participarea din cadrul celei de-a 90-a gale Oscar, a confirmat joi agenta sa de presă citată de DPA.

Actorul, care s-a confruntat în trecut cu acuzaţii de hărţuire sexuală, urma să prezinte acest premiu conform tradiţiei Academiei după ce a câştigat anul trecut statueta pentru cel mai bun actor în urma rolului din „Manchester by the Sea“.

Academia a acceptat hotărârea lui Affleck. „Apreciem decizia de a menţine atenţia asupra spectacolului şi a realizărilor din acest an“, a declarat un purtător de cuvânt al Academiei într-un e-mail transmis DPA.

Apariţia actorului în cadrul ceremoniei ar fi putut reprezenta o problemă în contextul mişcărilor #MeToo şi Time's Up prin care se încearcă scoaterea la lumină a faptelor de hărţuire sexuală în urma scandalului Harvey Weinstein.

A 90-a ediţie a galei Oscar, prima după acuzaţiile de agresiuni şi hărţuire sexuală care au zguduit Hollywood-ul, se va desfăşura în Los Angeles la 4 martie.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1748 secunde