Sean „Diddy“ Combs finanţează o şcoală privată în Harlem

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sean „Diddy“ Combs finanţează o şcoală privată în Harlem

Monden 30 August 2016 / 17:01 477 accesări

Rapperul american Sean ”Diddy” Combs a inaugurat, luni, o şcoală privată în Harlem. Noua instituţie de învăţământ, finanţată de rapper, asigură educaţie gratuită pentru copiii din acel cartier new-yorkez în care starul şi-a petrecut copilăria, informează contactmusic.com., citat de News.ro. Starul american şi-a anunţat la începutul acestui an planurile de a înfiinţa Capital Preparatory Harlem Charter School şi luni a tăiat panglica din faţa edificiului, anunţând astfel deschiderea oficială a noii instituţii de învăţământ. ”Sunt încântat să mă aflu aici. Acesta este începutul unor lucruri importante”, a spus rapperul american. Apoi, el i-a încurajat pe tinerii elevi americani: ”Trebuie să ai un vis, să visezi că devii doctor, rapper, inginer. După ce ai acest vis, trebuie să deschizi ochii şi să te descurci cum poţi mai bine cu realitatea din jur şi să faci tot ceea ce este necesar pentru a realiza acel vis”.

Sean Combs a început să dezvolte proiectul unei şcoli private în urmă cu cinci ani, după ce a discutat acest plan cu educatorul dr. Steve Perry, care a înfiinţat o şcoală privată similară, Capital Prep Magnet School, în Hartford, un oraş din statul american Connecticut. Steve Perry va supraveghea administrarea celor două şcoli, care vor oferi educaţie publică gratuită pentru elevi din clasele VI - XII. În martie, atunci când a anunţat că va finanţa Capital Preparatory Harlem Charter School, rapperul american a spus: ”Să înfiinţez o şcoală este un vis devenit realitate pentru mine. Vreau să am un impact asupra vieţilor tinerilor din comunitatea mea şi să construiesc viitori lideri. Acesta este primul pas în a oferi acces la o educaţie de calitate. Orice om tânăr ar trebui să dispună de instrumentele de care are nevoie pentru a avea succes în viaţă. Toţi copiii noştri ar trebui să poată să îşi urmeze visurile. Acesta este un lucru pe care pot să îl influenţez prin intermediul acestei şcoli”.

Sean John Combs, născut pe 4 noiembrie 1969, cunoscut în prezent sub numele de scenă Puff Daddy, iar în trecut sub numele P. Diddy, este un rapper şi cântăreţ de hip-hop american, producător muzical, actor şi antreprenor. A lansat şase albume de studio şi a câştigat trei premii Grammy şi două MTV Video Music Awards. S-a extins şi în alte domenii de activitate, iar printre brandurile sale se află două linii vestimentare, o companie de producţie cinematografică şi două restaurante. Potrivit revistei ”Forbes”, în mai 2016, muzicianul avea o avere estimată la 750 de milioane de dolari.12
Pagina a fost generata in 0.2564 secunde