Seară de rock autentic, cu „Celelalte Cuvinte“, la Club Doors

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Seară de rock autentic, cu „Celelalte Cuvinte“, la Club Doors

Divertisment 07 Noiembrie 2017 / 09:20 2337 accesări

Duminică, 12 noiembrie, Doors Club te invită la o seară de rock autentic alături de Celelalte Cuvinte - trupa-legendă a rockului românesc. De peste 35 de ani împreună, Celelalte Cuvinte reușește să se mențină în topul preferințelor fanilor de toate vârstele.

Celelalte Cuvinte a debutat în decembrie 1981, iar activitatea sa continuă și astăzi. Deși, în general, Celelalte Cuvinte este considerată o trupă de heavy metal, de-a lungul vremii au abordat și genuri precum doom metal în albumul Armaghedon - un element inedit chiar și în ziua de azi în lumea muzicală românească, influențe ale sale fiind prezente și în albumul Destin al trupei Cargo[1] - sau, ulterior, rock alternativ - în albumul Ispita. Cel mai recent album de creație al trupei, Stem, a fost lansat în 2008, formația oferind fanilor posibilitatea de a asculta două piese de pe el („Stem” și „Zmeie”, primul single de pe noul album) pe pagina Myspace proprie, cu două săptămâni înainte de lansarea albumului. Celelalte Cuvinte a fost prima formație din România care a făcut acest lucru.

Celelalte Cuvinte este prima trupă din România care, după plecarea formației Phoenix din țară, a atras într-adevăr atenția publicului cunoscător de muzica elaborată. Prin albumul Armaghedon, formația ocupă un loc important și în underground-ul rockului românesc.

Componență:

Călin Pop - vocal, chitară, flaut

Marcel Breazu - bas, voce

Leontin Iovan - baterie

Tiberiu Pop - claviaturi, voce

Ovidiu Roșu - sunet

Radu Manafu - chitară, voce (a părăsit formația la începutul anilor '90)

Vă puteți reîntâlni cu ei la Club Doors, din Constanța, info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2003 secunde