Sebastian Ghiţă candidează la europarlamentare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sebastian Ghiţă candidează la europarlamentare
Politică 10 Martie 2019 / 17:53 548 accesări 5 comentarii

Fostul deputat Sebastian Ghiţă va fi primul candidat pe lista PRU pentru alegerile europarlamentare, el fiind urmat de preşedintele partidului, Bogdan Diaconu. Ghiţă afirmă că va candida „pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat”. „Sebastian Ghiţă, românul care a lovit la temelia noii Securităţi, care a devoalat Sistemul şi unitatea „de elită” a DNA, care a militat pentru o Românie a românilor şi care a devenit ţintă şi e hăituit pentru că a avut curajul de a spune adevărul, deschide lista candidaţilor PRU la alegerile europarlamentare”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PRU. Potrivit sursei citate, fostul deputat Sebastian Ghiţă a transmis şi un mesaj la lansarea candidaţilor PRU. „Cine vreţi să vorbească în numele românilor? Strănii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat! Campania pentru europarlamentare nu e despre Europa, e despre noi, despre români. România va fi o ţară unde se vor naşte copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate! România va fi o ţară unde românii vor beneficia de resursele solului şi subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorulor străini! România îşi va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles! Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană!”, este mesajul lui Sebastian Ghiţă. Candidaţii PRU la alegerile europarlamentare sunt Sebstian Ghiţă, Bogdan Diaconu, Andrei Piticaş, Ionuţ Stuparu, Ioan Constantinescu, Sorin Deac, Narcis Someşfelean, Ştefan Lungu, Laura Vicol, Radu Cristescu, Dumitru Bădrăgan, Rudi Bugă şi Florian Milea Diaconu.

Taguri articol
Loading...

5 comentarii

BASIST ÎMPUȚIȚ 07:07:27 / 11 Martie 2019
Nu te mai ascunde sub diverse nume.m

La fel cu se proceda la unitățile de elita a DNA unde un martor fals avea mai multe IDENTITĂȚI ,așa procedează și postacu muist basist SPURCAT PDL PNL CIUMA NEAGRĂ alegând mai multe IDENTITĂȚI pt a-și SPUNE părerea idioată care DEZINFORMEAZĂ .

Bravo GHITZA 13:36:23 / 11 Martie 2019
Pentru Tapardel

Hai sectir, Tapardele. GHita a dat in git Statu parallel, ai vro problema cu asta? Dosare penale cu probe trucate ca la DNAul lu KOvesi si al procurorului Zdreanta nici in Somalia nu gaseai. Cum nici in Somalia nu exista ignoranti ca tine.

E POSTAC PLATIT 13:37:56 / 11 Martie 2019
Pentru BASIST ÎMPUȚIȚ

E postac platit de fauna lu Basescu. Sau de Soros senilu

Pentru BASIȘTII ÎMPUȚIȚI 16:06:32 / 11 Martie 2019
PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Sa aveți parte de justiția pe care a avut-o Ghiță sau NELA SECARĂ....În România s-au dovedit că sistemul ticăloșit PDL PNL CIUMA NEAGRĂ a DISTRUS vieți cariere ...Ce e mai grav său cheltuit milioane de euro din buzunarul nostru pe DOSARE FABRICATE care au cazut in fața judecătorilor.Cazul lui Ghiță e sugestiv .Cât de IDIOȚII e cel care mai susține PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS .

Pt Basiștii JOHANISTI 16:20:41 / 11 Martie 2019
SECĂTURI ÎMPUȚITE

Cea ce sa întâmplat în România ultimilor 15 ani numai justiție nu sa numit.. ABUZURI grave ! nemaiîntâlnite într-un stat membru UE și NATO ,da susținute de WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ in numele statului de drept .. Ghiță e un martir al acestui SISTEM TICĂLOȘIT care AZI își dă duhul... Ce-i vinovați urmând să răspundă în fața legii..În frunte cu Cruduța Chiovesi și WC JOHANIS.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1612 secunde