Sebastian Ghiţă rămâne în Serbia! NU va fi extrădat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sebastian Ghiţă rămâne în Serbia! NU va fi extrădat!
Justiție 27 Iulie 2018 / 18:03 812 accesări 5 comentarii

Înalta Curte de la Belgrad a decis să respingă cererea de extrădare a fostului parlamentar Sebastian Ghiță, trimisă de Ministerul român al Justiției. Redăm, în continuare, decizia, potrivit evz.ro:

„DECIZIE PRIVIND APLICAȚII ALE Ministerul Justiției ROMÂNIA pentru extrădarea GHITA SEBASTIAN Aurelian

Camera penală a Înaltei Curți din Belgrad, în cadrul ședinței din 06 iulie 2018, a emis decizia de respingere a cererii Ministerului Justiției din România, care Curtea a emis prin intermediul Ministerului Justiției al Republicii Serbia, ziua 04/27/2017. an, în legătură cu GHITA SEBASTIAN Aurelian, un cetățean din România, în scopul de a pune în aplicare o arestare pentru detenție din 14 aprilie 2017, în scopul de a asigura prezența acuzatului ancheta Ghiță Aurelian Sebastian privind suspiciunea de a fi comis opt infracțiuni prevăzute în actele autorităților competente.Pentru a ajunge la această decizie, depozitii penale mai mari a ținut cont de prevederile Legii privind asistența juridică internațională în materie penală și, în special, faptul că decizia Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Serbia - Direcția de Poliție - Poliția de Frontieră - Biroul Azil de 01/06/2018. an, care a devenit valabil la 18 iunie 2018. a adoptat o cerere de azil în Republica Serbia, cetățean România Ghiță Sebastian Aurelian, din cauza pericolului de persecuție în țara de origine din cauza opiniei politice, care este constatarea că trupul, a constatat că Ghita Sebastian Aurelian este eligibil pentru azil în Republica Serbia, în formă de refugiu și cum problema acuzat că a cerut infracțiuni la legea generală, în scopul de a urmări aceeași opinie politică, în cazul în care, de asemenea, poziția acuzat ca urmare a deveni toate circumstanțele de mai sus, în cazul extrădării România a fost exacerbat, este mai mare, în conformitate cu articolul 3, alineatul 2 din Convenția Europeană privind extrădarea din 13.12.1957. an cu protocolul adițional, care prevede în mod expres că, în acest caz, problema acuzat că nu va aproba, a emis o decizie de respingere a mișcării pentru eliberarea acuzatului autorităților judiciare din România. În conformitate cu articolul 28 din Legea privind asistența judiciară internațională în materie penală mai mari documentelor depuse direct la o instanță superioară (Curtea de Apel din Belgrad), care, după audierea procurorului și apărătorului persoanei a cărei extrădare se cere, confirma, inversa sau să modifice decizia a fost pronunțată. În cazul în care decizia de respingere extradarea se depune la Ministerul responsabil de Justiție, care informează statul solicitant”.

Loading...

5 comentarii

O țară normală Serbia 18:33:08 / 27 Iulie 2018
...O ȚARĂ MAFIOTĂ .. ROMÂNIA

O țară cu jeguri umane ..arici pansați.... făcuți la beție... ĂȘTIA sunt BASIȘTII ÎMPUȚIȚI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ cei care susțin ABUZURILE DIN JUSTIȚIE care au culminat cu PROTOCOALELE secrete DINTRE DNA și SRI .... Ghiață un simbol al luptei contra basismului împuțit PDL PNL CIUMA NEAGRĂ..Un erou ....în viața... Datorită presei libere.!!!..Probe FALSE ...mizeria Basista împuțită PDL PNL CIUMA NEAGRĂ incepe sa fie cunoscută în întreaga lume.!!! Păcat că un mare partid LIBERAL ADEVĂRAT istorie a fost tras într-o mocirlă Basista împuțită de foști criminalii Basiștii împuțiți PDL....Mai e CINEVA care să mai susțină sau sa voteze cu PDL PNL CIUMA NEAGRĂ ?

Shefu tau 18:59:27 / 27 Iulie 2018
Pentru O țară normală Serbia

Mai bine te ai duce dracu!!!

Nelu 12:32:20 / 28 Iulie 2018
Cine sa se ducă ..... Dracului?

Cei care i-au fabricat dosarul (Onea și portocală ) sau..."SHEFUL ".???

Nelu 15:46:03 / 28 Iulie 2018
Pentru Nelu

Tot partidul de la putere.

Dumitru 17:36:38 / 28 Iulie 2018
Justitie

Cand judecata nu este in concordanta cu adevarul, realitatea, fapta dovedita, avem solutii prin care hotii, escrocii s.a.m.d. sunt proteati de robe negre care nu raspund pentru ceea ce fac. Oportunitate pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru detalii, trimite mesajul VREAU DETALII pe adresa de email ndumi162@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1686 secunde