Secretarul general adjunct al NATO, decorat de președintele Iohannis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Secretarul general adjunct al NATO, decorat de președintele Iohannis

15 Aprilie 2016 / 15:59 373 accesări
Alexander Vershbow, secretarul general adjunct al NATO

Alexander Vershbow, secretarul general adjunct al NATO

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu ordinul Steaua României în grad de Mare Ofiţer, pentru "interesul susținut față de țara noastră" și "sprijinul constant acordat României".

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de decorare ambasadorului Alexander Vershbow, secretar general adjunct al NATO cu Steaua României în grad de Mare Cavaler, potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

"În semn de înaltă apreciere a interesului susținut față de țara noastră și a sprijinului constant acordat României, pentru viziunea pusă în dezvoltarea și realizarea securității euro-atlantice, pentru promovarea cooperării la nivel internațional în vederea abordării cu succes a provocărilor noului mileniu, președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Național Steaua României în grad de Mare Ofiţer, domnului ambasador Alexander Vershbow, Secretar General Adjunct al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)", potrivit sursei citate.

Vershbow a făcut o vizită în România în noiembrie 2015, la reuniunea şefilor de stat din Europa Centrală şi de Est, care a avut loc la Palatul Cotroceni. Cu acea ocazie, Alexander Vershbow a avut şi o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.12
Pagina a fost generata in 0.1835 secunde