Secţia de Ginecologie a Spitalului Judeţean Constanța a fost reabilitată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Secţia de Ginecologie a Spitalului Judeţean Constanța a fost reabilitată

Administrație 03 Mai 2022 / 19:21 727 accesări
Foto: facebook, Consiliul Judeţean Constanţa

Foto: facebook, Consiliul Judeţean Constanţa

Secţia Clinică Obstetrică Ginecologie I a Spitalului Judeţean Constanţa s-a redeschis, marţi, după circa şase ani în care a fost închisă pentru reabilitare, activitatea medicală fiind relocată.

Valoarea totală a proiectului "Lucrări de modernizare Clinica Obstetrică Ginecologie - etaj 7" a fost de 4.496.489,12 lei, banii provenind atât de la Bugetul de stat prin Ministerul Sănătății (3.386.381,10 lei0029 cât și de la Bugetul Județean prin Consiliul Judetean Constanta (1.110.108,02 lei).

”Iată că într-un timp relativ scurt, cu eforturi comune și multă muncă în echipă, lucrările de modernizare ale Secției Obstetrică Ginecologie au ajuns la final...Așadar, avem o secție reabilitată și modernizată complet, la standarde europene. Nu ne vom opri aici cu investițiile în zona de sănătate. Sperăm ca în cel mai scurt timp să se elaboreze hotărârea de Guvern, care să permită transferul terenului aferent construirii unui nou spital județean. Atenția noastră se concentrează pe identificarea surselor de finanțare și atragerea reprezentanților mediului de afaceri, dispuși să investească în acest obiectiv vital pentru această regiune” – Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

Potrivit lui Mihai Lupu, CJ Constanţa intenţionează construirea unui nou spital judeţean.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1583 secunde