Ședință de Guvern. Ar putea fi aprobat bugetul național

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ședință de Guvern. Ar putea fi aprobat bugetul național

Politică 08 Februarie 2019 / 08:28 584 accesări

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a precizat joi că bugetul de stat pe 2019 va fi prezentat şi adoptat vineri de Guvern, iar ulterior trimis către Parlament, adăugând că proiectul prevede o creștere "foarte importantă" în domeniile investiţii, sănătate şi educaţie.

"Eu vă spun că o să aveți mâine un buget în Guvern prezentat, discutat, adoptat, trimis la Parlament. După aceea, ţine de Parlament cât de repede va adopta acest buget, care are o creștere foarte importantă pe investiții, sănătate şi educație", a declarat Teodorovici.

Pe ordinea de zi făcută publică joi pe site-ul Guvernului nu figurează însă proiectul bugetului pe 2019.

Noua rundă de consultări de joi a durat aproximativ o oră. La ieșire, primarul Capitalei a concluzionat că dialogul a fost doar simulat și că ministrul nu a vrut să asculte niciun argument. Reducerea bugetului pentru primăria generală va afecta serviciile publice, de la cele de transport, la termoficare și iluminat, spune Firea.

Ministrul Finanțelor susține însă că e un scandal creat artificial și că există o soluție la finanțarea primăriilor, pe care o va prezenta astăzi în Guvern.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.155 secunde