Şedinţă de Guvern privind abrogarea OUG pentru modificarea Codurilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Şedinţă de Guvern privind abrogarea OUG pentru modificarea Codurilor

Politică 05 Februarie 2017 / 10:56 597 accesări

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, sâmbătă seară, că duminică urmează să aibă loc o şedinţă la Guvern privind abogarea ordonanţei de urgenţă pentru modificarea Codurilor. Potrivit unor surse, şedinţa ar urma să aibă loc începând cu ora 14.00. Tot aici, în faţa palatului Victoria este programat să înceapă un nou protest, pentru a şasea zi, după cum se vehiculează pe reţelele de socializare.

Ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor penale va fi abrogată duminică, în şedinţă de guvern, a anunţat premierul Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria. Şedința este programată pentru duminică, la ora 14:00, conform surselor Antena 3. "Dincolo de mitinguri, şi am urmărit cu atenţie ceea ce s-a întâmplat în toată ţara, ideea este că s-a creat un clivaj în societate (...) Am luat câteva decizii: mâine (duminică - n.r.) vom face în regim de urgenţă o şedinţă de Guvern pentru abrogarea acestei ordonanţe de urgenţă", a declarat Sorin Grindeanu, sâmbătă seara.

Premierul a precizat că foloseşt termenul de "abrogare" pentru că acesta a fost folosit de către preşedintele Iohannis, însă Guvernul urmează să stabilească exact procedura care va fi folosită. Grindeanu a invitat partidele la consultări pentru a "trimite" un proiect de lege către Parlament "pentru punerea în concordanţă a deciziilor CCR cu cadrul legal".12
Pagina a fost generata in 0.2332 secunde