Șeful Antidrog din dosarul Cocaină în Marea Neagră, dat pe mâna Parchetului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Șeful Antidrog din dosarul Cocaină în Marea Neagră, dat pe mâna Parchetului
15 Iulie 2019 / 13:31 2315 accesări 1 comentariu

Şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a anunţat, luni dimineaţă, că va sesiza Parchetul pentru neglijenţă în serviciu cu privire la şeful de la crimă organizată şi antidrog Tulcea, pentru maniera în care a gestionat cazul drogurilor venite la mal în luna martie.

Acolo (la Tulcea -n.r.), discutăm de şeful împuternicit şef serviciu combaterea criminalităţii organizate. A fost în primul rând , i s-a întrerupt împuternicirea, ofiţerul este cercetat în prealabil şi vom sesiza Parchetul cu privire la neglijenţă în serviciu. Mai sunt şi alte nereguli, dar mici. (I se impută -n.r.) faptul că a fost informat şi nu a raportat la timp. Dacă raporta la timp şi acţiunea se desfăşura într-un mod mult mai rapid.

Întrebat dacă o tonă de droguri a dispărut astfel din cauza şefului de la crimă organizată şi antidrog Tulcea, Ioan Buda a precizat că nu e vorba o tonă de droguri, ci de aproximativ 30 de saci.

Săptămâna trecută, conducerea Poliţiei Române a anunţat că a dispus ca Direcţia de Control Intern să facă verificări cu privire la modul în care poliţiştii din Tulcea au gestionat ancheta privind drogurile care au venit la mal în martie, existând suspiciuni că poliţiştii au ratat o captură de droguri aflată în 30 de saci.

Ancheta poliţiştilor şi a procurorilor din luna martie au dus la descoperirea a aproape o tonă de cocaină, în interiorul unei bărci de pe malul Mării Negre, în Sfântu Gheorghe. Totodată, zeci de pachete cu cocaină au fost aduse de valuri la mal, pe plajele litoralului românesc, din Năvodari până la Mangalia, fiind vorba despre o cantitate ce depăşeşte o sută de kilograme.

Loading...
Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri

1 comentariu

Andrei 21:18:05 / 15 Iulie 2019
Ma baieti !

Este vorba de inca patru tone de cocaina , disparute din acel tir , dar fiind afacerea celor care conduc reteaua din Delta si din porturile Constanta , Mangalia , Midia si din porturile fluviale ... Zau , ne credeti prostii vostri ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1866 secunde