Șeful IGSU a fost demis de Dacian Cioloș

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Șeful IGSU a fost demis de Dacian Cioloș
04 Februarie 2016 / 20:30 413 accesări 0 comentarii
col. Nicolae Cornea

col. Nicolae Cornea

Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), colonelul Nicolae Cornea, a fost eliberat, joi, din funcție, prin decizie a prim-ministrului Dacian Cioloș.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, la propunerea ministrului Petre Tobă, colonelul Nicolae Cornea a fost eliberat din funcția de inspector general al IGSU, decizia venind ca urmare a depunerii cererii de pensionare a acestuia.

De asemenea, premierul l-a împuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de inspector general al IGSU pe generalul de brigadă cu o stea Ovidiu Vasilică.

Potrivit site-ului Jandarmeriei Române, Ovidiu Vasilică a fost prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române și șef al Statului Major al Jandarmeriei Române.

Surse din cadrul MAI au declarat, pentru Agerpres, că decizia de a numi la comanda IGSU o persoană din afara inspectoratului a fost luată în contextul în care este în desfășurare o evaluare, iar singura structură militarizată a MAI în afara IGSU este Jandarmeria.

Taguri articol
igsușefdemispremierCioloș
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


emre
Pagina a fost generata in 0.2039 secunde