Şeful OPC Constanța a fost suspendat din funcţie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Şeful OPC Constanța a fost suspendat din funcţie

Horia Constantinescu intră în campania electorală pentru Primărie
Politică 27 August 2020 / 09:10 914 accesări

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța intră de vineri, 28 august, oficial, în campanie electorală, transmite un comunicat de Presă alPPU-SL Constanța - Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a emis pe26 august 2020, ordinul de suspendare din funcția de conducere deținută de acesta la nivelul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor, Regiunea Sud-Est (Galați) – Constanța, pe perioada campaniei electorale.


Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la primăria Constanța.

Așteptam cu nerăbdare ordinul ANPC-ului. Pentru mine vineri începe cu adevărat lupta. Avem un proiect pentru Constanța foarte bine structurat, ce oferă soluții concrete pentru dezvoltarea orașului. Îmi doresc ca până în ziua alegerilor acest proiect să ajungă în mintea și sufletul fiecărui constănțean. O adevărată cursă electorală ar trebui să fie o competiție a ideilor și a soluțiilor concrete, în semn de respect atât pentru Constanța cât și pentru voi toți, cei care dețineți puterea de a schimba ceva. Etrezirea!

Horia Constantinescu și-a lansat oficial candidatura la Primăria municipiului Constanța la începutul lunii martie atunci când a urmat aceeași procedură a solicitării suspendării din funcție. În contextul pandemiei de COVID 19 și-a reluat activitatea la conducerea CRPC Constanța.
Ultima cerere de suspendare din funcție a fost depusă pe 19 august 2020.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2206 secunde