Şeful Poliției Locale din comuna constănțeană Tuzla, găsit spânzurat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Şeful Poliției Locale din comuna constănțeană Tuzla, găsit spânzurat
25 Mai 2017 / 12:56 4763 accesări 2 comentarii

Şeful Poliției Locale din comuna Tuzla, judeţul Constanţa, a fost găsit spânzurat, joi, într-o anexă a Poliţiei Locale. Primele date indică o sinucidere, însă polițiștii constănțeni au deschis o anchetă. Potrivit anchetatorilor, şeful Poliției Locale din comuna Tuzla, Dragoş Buzdugan, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit spânzurat, joi, de către un subaltern. Poliţistul era spânzurat de o bară, într-o anexă de la demisolul Poliției Locale, aflată în clădirea Căminului Cultural din Tuzla. Pe trupul victimei nu au fost descoperite urme de violență, cadavrul fiind transportat la morga din Mangalia pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a murit bărbatul, fiind efectuate cercetări privind moarte în condiții suspecte.

Deși oamenii legii nu au găsit niciun un bilet prin care acesta să-și fi explicat gestul, datele preliminare ar indica totuși că ar fi vorba despre o sinucidere.

Loading...
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri

2 comentarii

Observator 07:12:53 / 26 Mai 2017
Rețeta

Observ ca ați oferit si rețeta nodului...

Florin G 08:20:54 / 26 Mai 2017
Și la medgidia

La medgidia când vine ???

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1696 secunde