Selecții la Academia de Volei Tomis Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Selecții la Academia de Volei Tomis Constanța
Sport 12 Ianuarie 2018 / 18:38 3348 accesări 0 comentarii

După o carieră fructuoasă ca voleibalist, Florin Voinea a devenit antrenor

După o carieră fructuoasă ca voleibalist, Florin Voinea a devenit antrenor

Așa cum am mai anunțat, de anul trecut Academia de Volei Tomis Constanța este condusă de trei foști sportivi constănțeni, Florin Voinea (președinte), Sorin Mocanu (vicepreședinte și director de marketing) și Sergiu Stancu (secretar general). Voinea și Stancu sunt binecunoscuții foști voleibaliști, care au evoluat ani de zile pentru CVM Tomis Constanța și pentru echipa națională a României, iar Sorin Mocanu a fost fotbalist la FC Farul Constanța.

Din toamna anului trecut, sub atenta îndrumare a lui Florin Voinea, Academia Tomis a început selecțiile pentru a alcătui echipe de copii născuți între anii 2004 și 2011, inclusiv. Antrenamentele se desfășoară în sala de sport a Colegiului Tehnic Tomis din Constanța (fostul Liceu nr. 4) și la sala de sport din Murfatlar. Ședințele de pregătire au loc luni și vineri la Constanța, respectiv marți și joi la Murfatlar.

„Avem deja alcătuite câteva grupe, dar selecțiile continuă, atât la fete, cât și la băieți. Încercăm să formăm o grupă de copii și la Ovidiu, suntem foarte avansați cu pregătirea selecțiilor, în curând sper să dăm drumul la treabă și acolo. Scopul este de a le oferi o șansă copiilor din Constanța și din județ să practice acest sport foarte frumos, iar pe cei mai talentați dintre ei să-i pregătim pentru marea performanță”, a declarat Florin Voinea, care este cadru didactic la Universitatea Ovidius din Constanța, dar și antrenor principal la echipa de senioare CS Medgidia, din Divizia A2 feminin.Pagina a fost generata in 0.1613 secunde