Seminar caritabil, în prag de Sărbători

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Seminar caritabil, în prag de Sărbători

Cultură 18 Decembrie 2015 / 18:52 968 accesări

În prag de Sărbători, ne străduim să fim mai buni, să dăruim gânduri bune și să facem fapte pe măsură. Cei care doresc toate aceste lucruri pot participa la seminarul „Cum să îți creezi o nouă realitate personală?”, ce are ca scop strângerea de pachete cu alimente pentru copiii din familiile defavorizate. Evenimentul este programat luni, 21 decembrie, de la ora 18.00, la sediul Asociației Tinerilor Ruși-Lipoveni (ATRL), fiind organizat în Constanţa de Ovidiu Andrica, speaker şi antreprenor.

Seminarul „Cum să îţi creezi o nouă realitate personală?” se adresează persoanelor proactive care îşi doresc îmbunătăţirea performanţelor personale pe plan profesional, relaţional, financiar. Conform organizatorului, în mod normal, participarea la acest seminar costă 100 de euro, dar de această dată „biletul de intrare” constă într-un pachet cu daruri pentru copiii din familiile defavorizate.

DARURI PENTRU COPII „Din dorinţa de a ajuta mi-a venit ideea de a organiza acest seminar caritabil. Ştiu că nu vom reuşi să le schimbăm viaţa acestor copii şi că, indiferent de cât de mult ne implicăm, ei rămân în mediul lor, dar, cel puţin de Crăciun, ne dorim să le oferim câteva clipe minunate şi să-i ajutăm să nu se mai simtă marginalizaţi şi bătuţi de soartă. Copiii care vor fi ajutaţi de noi prin organizarea acestui seminar, deşi au vârste cuprinse între 9 şi 16 ani, nu ştiu ce înseamnă să vină Moş Crăciun şi la ei. Este pentru prima dată când vor simţi spiritul Crăciunului”, spune Ovidiu Andrica.

„Din fericire, constănţenii sunt familiarizaţi cu seminariile de dezvoltare personală, îşi doresc să-şi îmbunătăţească performanţele personale şi astfel de oameni îşi doresc să şi contribuie pentru binele celor din jur. Am fost plăcut surprins de faptul că am primit sprijin atât din partea celor de la ATRL Constanţa, care mi-au oferit sala de conferinţă, cât şi din partea sponsorilor care au făcut posibilă organizarea acestui eveniment. Mai sunt câteva zile până la acest seminar şi, datorită modului rapid în care oamenii reacţionează şi se înregistrează la eveniment, mă aştept să strângem foarte multe cadouri pentru aceşti copii”, mai spune Andrica.

Citește și:

Cea mai mare acțiune caritabilă!

Concert caritabil de Crăciun, la Constanța12