Semnal devastator din Occident pentru șefa DNA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Semnal devastator din Occident pentru șefa DNA
Justiție 07 Noiembrie 2017 / 21:21 1529 accesări 4 comentarii

Postul de radio Deutsche Welle a transmis faptul că Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, ascunde adevărul. Analiștii postului german se întreabă „De ce se teme Laura Codruța Kövesi?” de refuză să meargă la comisia parlamentară de anchetă. „Nu este de înțeles de ce refuză Kovesi să apară în fața Comisiei speciale de anchetă. În plus, de ce nu s-ar duce și fostul șef operativ al SRI Florian Coldea? De ce nu spulberă amândoi deopotrivă afirmațiile fostului său subaltern Daniel Dragomir?(...). În concluzie, dacă oameni mai de preț decât Laura Codruța Kövesi au fost deja la Comisie, ea de ce ar face excepție? Aceasta este întrebarea”, conchide D.W. Informațiile au fost prezentate de Radu Tudor, marți seară, la emisiunea „Punctul de întâlnire”.

4 comentarii

DAN 06:47:36 / 09 Noiembrie 2017
JEGU

Sluga ca tine inca nu am intalnit pana acum JEGULE . { nicu duru } .

Sanhedrin Neftali 14:16:32 / 09 Noiembrie 2017
Spre binele romanilor

Spre binele romanilor de pretutindeni . Va oferim cea mai serioasa oferta,care va va schimba in bine viata de zi cu zi.Promovam cel mai uluitor subiect de film de pe planeta.Se lucreaza 2 ore pe zi.Risc 0.Virsta18 ani.Pentrua avea acces la informatii va rugam sa instalati:word,pdf,email,internet.Detalii la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: atingerea12@gmail.com

Pt dan.. 18:54:54 / 12 Noiembrie 2017
NN KURU ..e un simplu...

Un simplu cerșetor..!Un IDIOT analfabet care nu are acces la informație ..Care are creierul inundat de urina lui TRAIAN .. Păcat că are un tată extraordinar!....EL nu poate gândi sau exprima un punct de vedere care sa arate că opțiunea lui e cea.... CORECTĂ !... Așa că tragem apă după jegos u NN KURU !!!.

PLAGIATOAREA. 19:02:52 / 12 Noiembrie 2017
Kukuveaua mov..

NU SE VA PREZENTA NICI DE ACEASTĂ DATĂ IN FAȚĂ COMISIEI DE ANCHETĂ PARLAMENTARĂ.... Cu toate că există o pronunțare a CCR care OBLIGĂ sa se prezinte în fața comisiei parlamentare..Organul suprem în stat !...Are DREPTATE Deuche Welle...In România nu există stat de drept...Ci UNUL mafiot recunoscut chiar de șeful statului Traian Băsescu !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3261 secunde