Semnificații și încredere: rugăciuni puternice pentru îndeplinirea dorinţelor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Semnificații și încredere: rugăciuni puternice pentru îndeplinirea dorinţelor
Religie 25 Februarie 2019 / 15:40 703 accesări 0 comentarii

Încă de mici suntem învățați să ne rugăm lui Dumnezeu, să mergem la Biserică și să ascultăm cu atenție spusele părintelui la Sfânta Evanghelie, cu toate acestea, pe măsură ce creștem și devenim adulți, cu probleme, uităm de învățăturile deprinse încă din copilărie. Iar atunci când suntem în necaz sau nevoie, ne amintim de puterea rugăciunilor către Dumnezeu. Cere și ți se va da! Așa scrie în Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 7. Una dintre cele mai simple spuse ale Marilor Părinți și totuși cu o semnificație mare! Este bine să trăim zilnic cu Dumnezeu în gând și în inimă pentru a putea face față problemelor și încercărilor vieții. Atunci când acordăm o parte din zi pentru Dumnezeu, fără să fim deranjați de la rugăciune, vom obține rezultatele dorite. Iar atunci când avem o dorință care în viitor sperăm să ne fie de folos sau o dorință care cere îndepărtarea păcatelor, a necazurilor, trebuie să rostim anumite rugăciuni către Dumnezeu sau Maica Domnului.

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele. În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința). Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale". Amin. După ce ați terminat de spus această rugăciune, continuați cu „Tatăl nostru".

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru îndeplinirea dorințelor

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru îndeplinirea dorințelor este una dintre cele mai cunoscute și folosite „dialoguri" cu ocrotitorii din cer. Ea este adresată mântuitorului Iisus Hristos și se spune dimineața. „Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, ca cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată, păcătuiesc în tot ceasul. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus umbră pe ochii minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, așa risipind în deșert zilele noastre, umbriți și dosădiți până la pământ. Doamne, Cel ce vii între oameni în taina, ai mila de noi și pune foc temniței, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre și fă lumină sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea rămân neputincioase. Doamne, Cel ce vii în taină, ai milă de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârșiți și cât ești de aproape de sufletele noastre, și cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre. Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumina prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viața Ta. Lumina și Bucuria noastră, slavă Ție! Amin!" .

Rostiți zilnic aceste rugăciuni, fără a fi întrerupți, iar cu inima și gândul la puterea lui Dumnezeu, veți găsi rezolvarea!Pagina a fost generata in 0.2043 secunde