Sensul giratoriu din dreptul Spitalului Județean Constanța a fost desființat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sensul giratoriu din dreptul Spitalului Județean Constanța a fost desființat
Administrație 24 Iulie 2020 / 14:33 1003 accesări

Sensul giratoriu din dreptul Spitalului Județean Constanța a fost desființat pentru a face loc noii configurații a bulevardului care va avea benzi unice pentru mijloacele de transport în comun și două benzi de circulație cu sens unic cu direcția de mers către Piața Ovidiu, conform site-ului Primăriei Constanța.

Se lucrează acum la reabilitarea trotuarelor și amenajarea pistelor pentru biciclete.


“Pe bulevardul Tomis, Primăria Municipiului Constanța are în derulare un amplu proiect de reabilitare prin redistribuirea spațiului urban. Acest proiect prevede modificarea trotuarelor si placarea acestora cu pavele moderne, iar în ceea ce privește partea carosabilă va fi schimbat sensul de mers prin introducerea benzilor unice pentru transportul în comun și două benzi de circulație cu sens unic dinspre zona Dacia spre zona Lupoaică.

În momentul întocmirii documentației pentru demararea acestui proiect a fost necesar și un studiu de circulație care a arătat că sensul giratoriu din dreptul spitalului trebuie desființat. Luna viitoare vor fi impuse și restricțiile de circulație definitive pentru sensurile de mers”, a declarat Daniel Vlăescu - șef serviciu tehnic S.C Confort Urban.

Pe lângă reamenajarea părții carosabile, soluția tehnică pentru reabilitarea bulevardului Tomis implică amenajarea unei piste de biciclete, trotuare moderne dedicate pietonilor si zone cu mult spațiu verde.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1572 secunde