Sentinţă amânată în dosarul arhiepiscopului Tomisului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sentinţă amânată în dosarul arhiepiscopului Tomisului
Justiție 05 Iunie 2019 / 16:05 359 accesări 1 comentariu

Curtea de Apel Constanţa a amânat, încă o dată, miercuri, pentru data de 6 iunie, pronunţarea în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, este judecat pentru că ar fi obţinut ilegal fonduri europene. Decizia care urmează să fie luată de instanță va putea fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

DNA a cerut instanţei condamnarea arhiepiscopului Tomisului la perioada maximă prevăzută de lege şi achitarea prejudiciului creat, considerat a fi de aproape 1,4 milioane de lei, în timp ce avocatul acestuia a solicitat achitarea clientului său.

Avocatul lui Teodosie, Maria Vasii, a precizat că Arhiepiscopia Tomisului nu a fost notificată de Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) privind nereguli cu suprafeţele de teren pentru care au fost cerute fonduri europene, iar ÎPS Teodosie a declarat în instanță că faptele din rechizitoriul întocmit de anchetatori în acest dosar nu există și că nu se simte încriminat de niciuna dintre acuzaţiile care i se aduc.

Loading...

1 comentariu

Lucifer 16:55:45 / 05 Iunie 2019
Biserica si securiștii ei

BOR e plină de securiști . Eu nu le plătesc nicio taxa. Ar trebui sa plătească si BOR impozit pe venit, ca toți cetățenii si firmele din tara asta, pentru ca asta a devenit: o societate comercială. Au ferme, crame, hoteluri, agenții de turism, păduri, terenuri agricole, etc.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2087 secunde