Senzații tari la Mamaia cu Mălăele și Caramitru în „Caruselul Cooltural“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Teatru, muzică și multă veselie

Senzații tari la Mamaia cu Mălăele și Caramitru în „Caruselul Cooltural“

Cultură 14 Iulie 2016 / 18:21 897 accesări

Doar câteva ore îi mai despart pe turiștii din Mamaia de cele mai senzaționale întâlniri culturale de pe litoralul românesc al Mării Negre, reunite sub genericul „Caruselul Cooltural”. Din 15 iulie până pe 4 septembrie, nume mari ale artei teatrale și ale muzicii autohtone și-au trecut în agendă întâlnirea cu publicul din Mamaia, la fiecare final de săptămână, de vineri până duminică, între orele 20.00 - 23.00, în Piațeta Cazino. Vor... urca în „Caruselul Cooltural” vineri, 15 iulie: Horațiu Mălăele, Ion Caramitru și trupa Vama. Serile „coolturale” continuă sâmbătă și duminică, cu Ștefan Bănică, Gașca Zurli și Marfar. Mai mult, toata vara, stațiunea va fi animată de muzică clasică, jazz, dance, rock, muzică populară, teatru (pentru copii), dans și circ.

Se anunță seri senine și bogate în evenimente culturale, vara aceasta, în stațiunea Mamaia. Motivul este simplu: pe 15 iulie, de la ora 20.00, în Piațeta Cazino se inaugurează Festivalul Verii „Caruselul Cooltural”, cu un duel de zile mari între doi actori totali: Horațiu Mălăele și Ion Caramitru, care se vor întâlni pentru a sporovăi „câte-n lună și în stele”. Apoi, până la ora 23.00, trupa Vama va da startul distracției nocturne sub cerul înstelat.

Sâmbătă, de la ora 20.00, Horațiu Mălăele se va reîntâlni cu publicul din Mamaia pentru a-i dezvălui un secret, într-un one man show exploziv: „Sunt un orb”. După aceea, Ştefan Bănică şi Trupa Rock’n’Roll Band & The 50’s vor aduce muzica bună la mal de mare. Duminică, copiii se vor relaxa cu Gaşca Zurli, iar la căderea nopții, trupa Marfar se va face auzită în stațiune.

Iubitorii muzicii culte se vor simți în largul lor pe 22 iulie, la recitalul cameral susținut de cvartetul Regata, urmat de un recital simfonic al Orchestrei Festivalului. Pe 23 iulie, compania de teatru Passe Partout a lui Dan Puric va purta publicul pe „Drumul mătăsii”, pe care va păși apoi Florin Chilian.

Pe 24 iulie, trupa Passe Partout va prezenta publicului o poveste despre „Oameni și fluturi”. Seara se va încheia pe ritmuri jazz, alături de Cornel Stroe & Band.

Festivalul Verii „Carusel Cooltural“ este organizat de Primăria Constanţa, prin Asociaţia culturală „Mişcarea teatrală pentru educaţia tineretului”.

Citește și:

Nopți de vară la Marea Neagră, în „Caruselul Cooltural“12
Pagina a fost generata in 0.3652 secunde