Servicii cadastrale la îndemâna tuturor, într-un singur loc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Servicii cadastrale la îndemâna tuturor, într-un singur loc
Social 11 Februarie 2019 / 11:22 1259 accesări 0 comentarii

Se întâmplă destul de frecvent să fie nevoie de servicii specifice, pentru care fiecare persoană caută să apeleze doar la specialiști. Atunci când vine vorba de operațiuni distincte, pe fiecare ramură de servicii există experți, însă colaborările cu multiple firme pentru realizarea de lucrări specifice poate fi atât consumatoare de timp, cât și de bani.

Dacă ne referim la serviciile cadastrale, cel puțin o dată a existat la fiecare nevoia de a realiza lucrări din cele mai diverse: întabulări, măsurători, certificat energetic, trasări de terenuri, operațiuni topografice pentru situații variate și multe altele. Pentru fiecare, după cum am menționat, trebuie contactați specialiști. Cei din județul Constanța primesc însă o veste bună - pentru toate aceste servicii pot să apeleze la o singură firmă, economisind astfel resurse prețioase pe care le pot redirecționa eficient în vederea îndeplinirii altor obiective.

Ce lucrări pot fi realizate și de cine?

Cum lista de lucrări și operațiuni pe care pot să le realizeze specialiștii firmei este destul de amplă, menționăm înainte de toate că este vorba despre STARTCAD ADVISOR - societate care activează pe piața serviciilor cadastrale și care și-a câștigat rapid recunoașterea în rândul celor interesați de astfel de servicii. Cu o vechime de peste 10 ani în domeniu, această echipă de profesioniști a reușit să onoreze solicitările a peste 1400 de clienți, obținând astfel cunoștințele și expertiza necesară pentru a putea soluționa situații în care se impuneau lucrări din cele mai diverse.

Lista de lucrări și operațiuni ce pot fi realizate de experții firmei include următoarele repere, fără a se limita însă la acestea:

- cadastru și intabulare;

- certificat energetic;

- trasare teren (atât intravilan, cât și extravilan);

- alipiri și dezlipiri terenuri;

- planuri de situație pe suport topografic necesar arhitecților în vederea avizării PUD, PUZ, PUG sau pentru obținerea Autorizației de Construire;

- realizarea documentațiilor complete ce trebuie întocmite la vânzarea-cumpărarea unui imobil, etc.

Ce trebuie să știe cei interesați?

Există o serie de aspecte pe care trebuie să le aibă în vedere cei care au nevoie de servicii cadastrale de orice tip. O întrebare frecvent întâlnită, după cum menționează și cei de la STARTCAD ADVISOR, este următoarea: „Care este durata cadastrului și a întabulării?”.

Un răspuns în acest caz poate fi oferit doar estimativ, întrucât aceste două operațiuni presupun o serie de etape ce trebuie parcurse, atât de către firma de cadastru, cât și de către instituțiile publice cu care aceasta colaborează. Fiecare situație are un caracter particular, fiecare nevoie implică etape mai multe sau mai puține, iar faptul că instituțiile publice nu dau uneori curs la timp cererilor poate duce la decalări. Există totuși și o veste bună: cu ajutorul unui specialist STARTCAD ADVISOR cei interesați pot să afle o durată estimativă, în baza lucrărilor despre care se știe că trebuie efectuate.

Documentația ce trebuie realizată este de asemenea destul de complexă, de la caz la caz. Și în această situație își dovedește utilitatea experiența specialiștilor firmei menționate.

Pachete de servicii avantajoase, într-un singur loc

Atunci când necesitatea o impune, găsirea specialiștilor care să realizeze operațiuni de cadastru, întabulare sau certificat energetic poate pune dificultăți celor interesați. Vestea bună vine însă de la cei care își prezintă ofertele de servicii în cadrul website-ului cadastru-certificatenergetic.ro. Este vorba despre așa-numitul pachet apartament, care include soluții complete pentru orice doritor: servicii de cadastru, întabulare și certificat energetic, la costuri rezonabile și echilibrate.

De ce este avantajoasă o asemenea opțiune? În primul rând se poate obține un preț mult mai accesibil, comparativ cu alternativa contractării serviciilor de la firme diferite. De asemenea, toate măsurătorile și întreaga documentație necesară se efectuează într-un timp mai scurt, astfel nu este vorba doar de o economie de bani, ci și de timp.

Lucrări complete și complexe oferite de profesioniști în domeniu, servicii prompte, răspunsuri utile în cazul unor situații diverse, economie de timp și bani - toți cei care aleg STARTCAD ADVISOR au parte de aceste beneficii. Cei interesați pot să afle mai multe informații despre serviciile oferite accesând direct site-ul cadastru-certificatenergetic.ro, unde sunt disponibile datele complete de contact ale societății.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1696 secunde