Serviciul de taxe și impozite își mută sediul. Vezi unde!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Serviciul de taxe și impozite își mută sediul. Vezi unde!
Administrație 18 Iulie 2016 / 10:59 1512 accesări 0 comentarii

Constănțenii care vor să-și plătească taxele și impozitele trebuie să știe că, începând cu 25 iulie, sediul Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța, situat în City Park Mall, se mută în corpul nou al clădirii. Potrivit SPIT, programul de lucru cu publicul rămâne neschimbat, după cum urmează: luni, marți, miercuri și vineri de la 08.30 la 16.30, iar joi de la 08.30 la 18.30.

AMENZILE, PLĂTITE ȘI PRIN PLATFORMA WWW.GHISEUL.RO

Cei care nu vor să se deplaseze până la City Park Mall trebuie să știe că pot plăti amenzile online. Asta deoarece, de curând, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța a fost înregistrat în Sistemul Național Electronic de Plată Online. Ce înseamnă asta? Constănțenii au posibilitatea, de acum, să își achite amenzile și pe platforma națională www.ghiseul.ro, fără a plăti comision. Pentru achitarea amenzilor prin intermediul acestui serviciu, contribuabilii nu trebuie să își facă vreun cont și să țină minte parole, ci să acceseze link-ul https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/amenzi. După ce intră pe acest site, constănțenii trebuie să completeze următoarele informații: localitatea de domiciliu, instituția din localitatea unde domiciliază, datele procesului verbal și poza/copia acestuia, suma datorată, datele personale. De menționat este faptul că SPIT Constanța dă posibilitatea cetățenilor să își plătească amenzile online încă din 2015. Serviciul online de achitare a amenzilor este disponibil pe site-ul www.spit-ct.ro, în secțiunea „Servicii online - Plata online a amenzilor”.

DOUĂ SERVICII ALE PRIMĂRIEI, RELOCATE

Nu doar SPIT își mută sediul. Două servicii ale Primăriei Constanța, Centrul de Informare Cetățeni (CIC) și Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP), din cadrul City Park Mall, vor fi relocate, din 25 iulie, într-un alt spațiu. Atât CIC, cât și SPCLEP își vor desfășura activitatea în aripa nouă a City Park Mall, etajul I, după programul normal de lucru. Până când Centrul de Informare Cetățeni din cadrul City Park Mall va fi mutat în noua locație, activitatea de relații cu publicul se va desfășura, provizoriu, în zilele de 21 și 22 iulie, la sediul Primăriei de pe str. Ecaterina Varga nr. 25 - 27. Totodată, Primăria Constanța aduce la cunoștința cetățenilor că și SPCLEP Constanța se va muta în zilele de 21 și 22 iulie în noul corp al clădirii. Activitatea de lucru cu publicul a Serviciului nu va fi afectată, desfășurându-se la actualele ghișee conform programului afișat.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1818 secunde