Sesiune de examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ministerul Sănătăţii organizează, în perioada 6 noiembrie - 6 decembrie Sesiune de examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici
Sănătate 02 Octombrie 2019 / 19:26 283 accesări 0 comentarii

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, pentru această sesiune pot depune dosare de înscriere candidaţii care au finalizat până la data de 30 septembrie pregătirea teoretică şi practică efectuată în vederea obţinerii atestatelor de studii complementare. Examenele se vor desfăşura în centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sănătăţii în care s-a efectuat pregătirea.

"Pentru fiecare probă de examen, nota minimă de promovare este 5,00, cu excepţia probelor de examen pentru care sunt precizate alte condiţii minime de promovare (calificativ admis/respins). În cazul în care la una dintre probele de examen nu se obţine nota minimă de promovare, candidatul este declarat nepromovat. Media finală minimă de promovare a examenului pentru obţinerea atestatelor de studii complementare este 7,00", precizează sursa citată.

Înscrierea candidaţilor la examen se va face până pe 11 octombrie inclusiv. Dosarele de examen pot fi depuse sau transmise prin servicii poştale, la Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică al Ministerului Sănătăţii, cu excepţia atestatelor în Acupunctură, Api-Fito-Aromaterapie, Asistenţă medicală de urgenţă prespitalicească, Asistenţă medicală de urgenţă pentru structuri UPU, Farmacie homeopată, Homeopatie şi Implantologie. Înscrierile în cazul acestora se fac până pe 11 octombrie inclusiv, prin Direcţiile de Sănătate Publică din centrele universitare în care s-a făcut pregătirea pentru aceste atestate: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara. Arondarea candidaţilor pe atestate de studii şi centre universitare medicale va fi comunicată în ziua de 24 octombrie pe site-ul Ministerului Sănătăţii, la rubrica ''Concursuri şi examene naţionale''.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1852 secunde