Sevil Shhaideh, la DNA! Din nou! Vezi de ce!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sevil Shhaideh, la DNA! Din nou! Vezi de ce!
Justiție 10 Octombrie 2017 / 21:16 1631 accesări 2 comentarii

Sevil Shhaideh, actualul vicepremier, este chemată la DNA. Din nou! Calitatea sa procesuală în dosarul „Belina”, în care este, deocamdată, suspect, ar putea fi modificată în... inculpat. Astfel ar putea apărea pe tapetul public şi remanierea sa. Sevil Shhaideh a fost audiată la DNA pe 22 septembrie, într-un dosar ce vizează transferul din proprietatea publică a statului în cea a Consiliului Județean Teleorman al Brațului Pavel și al Insulei Belina. Atunci, un comunicat al DNAanunța că s-a început urmărirea penală față de vicepremier „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”. Procurorii DNA susțin că, în 2013, părți din Insula Belina și Brațul Pavel, cu o suprafață de 278,78 hectare, respectiv 45 de hectare, situate în albia minoră a Dunării, au fost trecute ilegal din proprietatea statului în proprietatea județului Teleorman și în administrarea Consiliului Județean Teleorman, pentru ca, la câteva zile, să fie închiriate ilegal unei companii private. Schimbarea calității procesuale a vicepremierului ar însemna un ajutor nesperat pentru premierul Tudose, în contextul în care șeful Executivului aanunțat că vrea să îi remanieze pe toți acei miniștri care aduc deservicii de imagine Cabinetului, vizați fiind mai ales cei care au probleme de natură penală.

2 comentarii

okila 11:52:03 / 11 Octombrie 2017
sevilakis

esti tu o fata cinstita dar cam avida de putere caci altfel nu imi explic de ce te tot lipesti de ceide la conducere? ,mazare te-a folosit primul ca si dragnea pe post de coada de topor sau mai exact si mai plastic: de mana cu care te stergi la fund

Palaz 10:54:00 / 23 Octombrie 2017
Shhaideh

Acuma DNA si DIICOT trebue sai faca datoria fata de Institutile care le reprezinta,ca ia ajutat pe Hoti sa fure,nu e chiar asa de cinstita cum apare.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3778 secunde