Sfârşit de săptămână cu vreme caldă! În ce zone sunt aşteptate ploi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sfârşit de săptămână cu vreme caldă! În ce zone sunt aşteptate ploi
Vremea 14 Aprilie 2018 / 07:39 445 accesări 0 comentarii

Sfârşitul de săptămână vine cu vremea mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în Carpații Orientali, Meridionali și local în Moldova și în Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 si 26 de grade, mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra între 14 si 18 grade. Şi bucureştenii vor avea parte de vreme deosebit de caldă, temperatura maximă ajungând la 24 de grade Celsius.

Noaptea, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice si rafale de vant în Maramures, Transilvania, local în Banat, Crisana, Oltenia si izolat în restul teritoriului. Punctiform cantitățile de apă vor mai putea depăsi 10...15 l/mp. Minimele termice vor fi cuprinse între 5 si 13 grade. În a doua parte a intervalului pe arii restrânse va fi ceată.

La Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBATĂ:

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obisnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse si descărcări electrice în Carpatii Orientali, Meridionali si local în Moldova si în Transilvania. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului si de scurtă durată, asociat averselor, si în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 si 26 de grade, mai scăzute în zona litorală, unde se vor înregistra între 14 si 18 grade, iar cele minime, în general, între 4 si 14 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restrânse va fi ceată. BUCUREŞTI: Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 9...10 grade.Pagina a fost generata in 0.1389 secunde