Sfințire de troiță la Liceul „Decebal” din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sfințire de troiță la Liceul „Decebal” din Constanța
Social 14 Decembrie 2015 / 15:23 593 accesări 2 comentarii

La inițiativa Parohiei „Sf. Haralambie” din Constanța (bd. Tomisnr. 301,zona Boema), în curtea Liceului „Decebal” a fost ridicată o troiță în memoria eroilor neamului. Marți, 15 decembrie, de la ora 12.00, Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de preoții Bisericii „Sf. Haralambie”, va oficia slujba de sfințire a troiței și a unității de învățământ.

COLINDĂTORI ȘI DARURI Tot marți, 48 de copii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” (Constanța) vor primi vestea Nașterii Domnului de la copiii din Centrul de Plasament „Ovidiu” din Constanța. Ei vorinterpreta colinde din repertoriul tradițional românesc. La final, cei mici vor primi daruri din partea preoților. Evenimentul va avea loc la Biserica „Sf. Haralambie”, începând cu ora 9.00.

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

Liceu 07:41:43 / 15 Decembrie 2015
Decebal

Din acest motiv călugărița este îmbrăcată tot timpul în negru. Numai strânsul banilor i-a rămas ca viciu, de fumat s-a lăsat, copil a adoptat, s-a recăsătorit, și-a mutat catedra pe o materie de unde ies bani...

Bogdan 14:50:26 / 16 Decembrie 2015
Mancatorii de cacat

Unii isi transforma gura in toaleta publica.. ADICA AU AJUNS FAPTELE BUNE SA FIE LUATE DREPT RELE IN GURA BARFITORILOR DE PROFESIE Copilul meu invata la acest liceu si este foarte bine organizat , unul din cele mai bune din oras, desi cu resurse putine. Aici se mai face scoala !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1933 secunde