Show baschetbalistic la 3x3 Constanța Streetplay

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Turneu de baschet 3x3 indoor, la City Park Mall

Show baschetbalistic la 3x3 Constanța Streetplay

Sport 20 Noiembrie 2017 / 16:33 761 accesări

Ultimul turneu din acest an marca Sport Arena Streetball s-a încheiat la înălțime, duminică seară, la Constanța. Americanul Jeremi Booth, starul echipei constănțene Baschet Club Athletic, a reușit un slam-dunk de senzație, după o pasă venită de la etajul 1 al centrului comercial City Park Mall, gazda evenimentului. Booth a fost invitatul special al serii de duminică, atunci când au avut loc finalele competiției care a adunat la start peste 150 de jucători, inclusiv din Serbia și din Bulgaria.

Cei mai buni la categoria de elită au fost sârbii de la Intergalactic, care și-au adjudecat cecul în valoare de 4.500 de lei oferit pentru echipa campioană după o victorie în fața constănțenilor de la Junkies, scor final 21-5. Gazdele turneului și-au adjudecat în schimb titlul la categoria masculin sub 18 ani, acolo unde juniorii de la BC Athletic (Mario Takacs-Sixt, Alexandru Unitu, Sergiu Ursu și Flaviu Bursuc), reuniți în formația Flash Express, au evoluat entuziasmant în finala contra bulgarilor de la Amfetii Team și au încheiat înainte de limită, scor 21-12.

Terenul de baschet instalat în piațeta din centrul City Park Mall a fost principalul punct de atracție în weekend-ul recent încheiat. Au fost prezenți și câțiva fotbaliști de la FC Viitorul Constanța (Alexandru Cicâldău, Robert Hodorogea, Carlo Casap și Bogdan Țîru), care s-au relaxat cu câteva aruncări la coș înaintea meciului de luni seară cu FC Voluntari. De asemenea, spectatorii prezenți au participat de-a lungul celor două zile la numeroase concursuri cu premii.

Școlile și liceele din Constanța s-au duelat în fazele finale ale 3x3 Schools Battle, o competiție organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Coșurile puștilor au fost savurate la maxim de părinți, bunici sau colegi, care și-au susținut frenetic favoriții de-a lungul zilei de duminică, iar cei mai gălăgioși și inventivi fani au fost premiați. Spectacolul a fost întregit de majoretele United Girls, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța, alături de dansatorii trupei All in One Dance, care au animat momentele de pauză dintre meciurile de baschet.

Sportivii Asociației Județene Constanța a Sportului pentru Persoane cu Handicap au evoluat într-un meci demonstrativ de baschet în scaun rulant, oferind tuturor un exemplu de voință și determinare.

Evenimentul a fost organizat de către Asociatia Județeană de Baschet Constanța, în colaborare cu Sport Arena Streetball, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și al City Park Mall. Susținut de: Nike, Ciuc Radler, Fitbit, Gatorade, Red Bull, Rom Autentic by Kandia, Stirom Ltd., Hesperis Group, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Primăria Municipiului Constanța. Powered by Kiss FM.12
Pagina a fost generata in 0.1918 secunde