Show total la All Star Game-ul baschetului constănțean

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet-spectacol, surprize și acțiune caritabilă Show total la All Star Game-ul baschetului constănțean
Sport 20 Decembrie 2017 / 16:17 587 accesări 0 comentarii

Marți seară, în Sala Sporturilor din Cionstanța, a avut loc tradiționalul eveniment de sfârșit de an al sportului cu mingea la coș, „All Star Game 2017” al echipelor din Liga de Baschet Amator Constanța (LBAC), ajuns la a patra ediție. Meciul de baschet dintre deja clasicele echipe „Delfinii” și „Pescărușii”, formate din jucători în LBAC și invitați-surpriză, le-a revenit „mamiferelor”, care au fost conduse la pauză, dar le-au dominat net pe „zburătoare” în sfertul al treilea (singurul câștigat, de altfel...) și au învins la șase puncte diferență! Scorul final a fost 91-85 în favoarea „Delfinilor”, pe sferturi 16-23, 18-20, 31-15 și 26-27.

Așa cum au anunțat organizatorii, surprizele nu au lipsit de la acest eveniment baschetbalistic! Pe lângă mai mulți veterani ai baschetului constănțean, în teren au apărut și juniori de la BC Athletic, cum ar fi Cătălin Miloș, Mario Takacs-Sixt, Alexandru Unitu, Flavius Bursuc sau Andrei Bercea, care au fost adversari sau coechipieri cu antrenorul lor, Alexandru Olteanu, sau cu George Mircioi, antrenorul echipei de juniori U-16 CSȘ 1-Athletic Constanța. Au mai evoluat pe parchetul sălii din Constanța Alin Brătianu, fost jucător de futsal, sau Mihai Gheorghiade, fost component al echipei BC Farul Constanța. Cel mai aplaudat a fost însă Jeremi Booth, americanul care posedă entertainmentul în ADN!

În meciul de baschet au mai evoluat și sportivi constănțeni de la alte discipline, cum ar fi fostul handbalist Branislav Angelovski, actualmente conducător la HC Dobrogea Sud Constanța, handbalistele Andreea Pintilie, Andreea Ciucanu, Ana Bratu și Diana Mada, toate de la CSU Neptun Constanța, sau fostul boxer Ionuț Gheorghe. Handbalistul George Buricea, prezent pe marginea terenului, a ezitat să intre în teren pentru a arunca la coș...

De asemenea, publicul a mai putut urmări și momente artistice, oferite de micuțele gimnaste incluse în proiectul „Țară, țară, vrem campioane!”, de trupa de majorete United Girls de la LPS „Nicolae Rotaru” și de trupa de dans a Liceului „Mihai Eminescu”. Înaintea meciului de baschet propriu-zis, spectatorii au aruncat în teren o sumedenie de jucării de pluș, care au fost adunate de organizatori și vor fi donate unor centre de plasament, cu sprijinul Ligii Studenților din Universitatea Ovidius Constanța, prin proiectul „Be a Santa 2.0”.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, al Inspectoratului Școlar Județean Constanța și al Primăriei Municipiului Constanța.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1555 secunde