SI amenință SUA, Europa și Rusia cu noi atentate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Terorismul e-n tot și-n toate

SI amenință SUA, Europa și Rusia cu noi atentate

Externe 29 Martie 2016 / 18:42 374 accesări

E ca pe vremea lui nea Nicu, când comunismul era în tot și în toate! Pe vremea aceea, nu prea ne băga nimeni în seamă; acum, însă, suntem luați în calcul cu cotele de imigranți, cu colaborarea NATO, cu cartelele pre-pay ș.a.m.d. Din păcate, ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns, pentru că gruparea teroristă Statul Islamic amenință din nou SUA, Europa și Rusia, după atentatele de la Bruxelles de săptămâna trecută, informează cotidianul belgian ”La Derniere Heure”.

Într-un nou material video de propagandă postat pe internet, trei luptători înarmați și mascați, dintre care unul poartă o centură explozivă, adresează un mesaj în limba franceză către ”poporul cruciat american, european sau rus”. ”Iată ce le fac guvernele voastre musulmanilor, voi sunteți responsabili tot timpul că guvernele voastre omoară musulmani. Veți fi întotdeauna o țintă pentru noi. Credeți că veți elimina Statul Islamic cu înțepăturile voastre de țânțari? Să mai știți că Statul Islamic nu suntem doar noi, ci cel puțin o cincime din populația mondială. Suntem peste tot, suntem capabili să lovim acolo unde vrem, în momentul în care vrem și pe cine vrem. Veți plăti prețul atunci când campania actuală de cruciadă se va frânge și noi vă vom ataca în inima teritoriilor voastre. După aceasta nu veți mai agresa pe nimeni”, a mai spus islamistul. Înregistrarea conține și imagini cu aeroportul Zaventem din Bruxelles, în timp o voce spune în limba arabă ”Nu Statul Islamic a început să lupte împotriva voastră, voi ne-ați agresat primii”. Peste 30 de persoane au fost ucise și peste 300 rănite în atentatele teroriste comise pe 22 martie la Bruxelles.

COPIII EVREI, ÎN PERICOL Mai mulţi terorişti SI au elaborat planuri pentru a ucide copii evrei în Turcia, în următoarele 24 de ore sau în următoarele zile, ţintind grădiniţe, şcoli şi centre de tineret, informează Sky News, citând surse din cadrul serviciilor de informaţii. Informaţii despre ceea ce responsabilii serviciilor de informaţii descriu drept un atac iminent au fost obţinute de la şase membri ai aşa-zisului Califat, care au fost arestaţi în oraşul turc Gaziantep, săptămâna trecută. Cea mai vizată locaţie a atacului este sinagoga din districtul Beyoglu din Istanbul, unde se află un centru al comunităţii şi o şcoală. În acest context, măsuri de securitate extraordinare sunt luate dincolo de nivelul de alertă ridicat instaurat de poliţia turcă şi este adoptată o atitudine vigilentă în rândul comunităţii evreieşti, a declarat o sursă din cadrul serviciului de informaţii, pentru Sky News. „Măsuri antiteroriste sub acoperire şi alte măsuri secrete sunt implementate 24 de ore din 24. Această ameninţare este mai mult decât credibilă. Acesta este un plan activ. Nu ştim pentru când este programat atacul. Ar putea avea loc în următoarele 24 de ore sau în următoarele zile”, a precizat sursa.

Turcia a primit aproximativ trei milioane de refugiaţi şi există dovezi solide că mai mulţi atacatori, care au participat la atentatele de la Paris şi Bruxelles şi care au cetăţenie europeană, au mers în Siria pentru a se antrena şi s-au întors în Europa, ascunşi printre refugiaţi. Turcia se află în prezent sub presiunea din ce în ce mai mare a reţelei Stat Islamic şi a separatiştilor kurzi.

Citește și:

SUA salută recucerirea Palmirei de către armata siriană

Directorul CIA s-a... furișat la Moscova

Bilanțul deceselor în atentatele din Bruxelles a ajuns la 35 de morți

Olanda: Arestarea unui francez bănuit că a pregătit un atentat

Teroriștii lansează noi amenințări la adresa creștinilor europeni

Atentat sinucigaș cu zeci de morți pe un stadion din Irak

Un cuplu de americani se află printre victimele atentatelor de la Bruxelles

Forțele siriene au redobândit orașul Palmira aflat sub controlul Statului Islamic

Panică pe aeroportul din Viena! Avion reținut la sol

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.184 secunde