Și căldură, dar şi ploi şi lapoviţă. Cum va fi vremea în weekend

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte uşor

Și căldură, dar şi ploi şi lapoviţă. Cum va fi vremea în weekend

Vremea 31 Ianuarie 2019 / 15:18 1877 accesări

Vremea se încălzeşte uşor în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil şi sunt posibile ploi în extremitatea de sud-est a teritoriului şi în nord-vest. În Maramureş şi în nordul Transilvaniei, sunt posibile precipitaţii sub formă de lapoviţă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 10 grade. Dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă. În Bucureşti, vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi în jur de 6 grade. Cerul va avea înnorări şi temporar se vor semnala ploi, local în sud-est şi pe spaţii mai mici în restul teritoriului. Pe arii restrânse, în Dobrogea se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi 10 l/mp. În zona montană precipitaţiile vor fi mixte, în timp ce la altitudinile mari va ninge. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona litoralului, mai ales în a doua parte a nopţii. Temperaturile minime se vor încadra între -3 şi 6 grade. Local, în zonele joase de relief va fi ceaţă. În BUCUREȘTI: Cerul va avea înnorări, vântul va sufla în general slab şi va fi ceaţă. Temperatura minimă va fi de 1...2 grade. Vremea se va încălzi uşor faţă de intervalul anterior în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse ploi în general slabe, îndeosebi în cursul zilei, în extremitatea de sud-est a teritoriului şi în nord-vest. În primele ore ale intervalului, în Maramureş şi în nordul Transilvaniei, trecător vor fi posibile şi precipitaţii sub formă de lapoviţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice şi la munte, iar în prima parte a intervalului şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 10 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă în zonele joase de relief.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ:

Vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă pentru această dată în vestul şi sud-estul ţării. Cerul va fi variabil, iar mai ales dimineaţa şi noaptea, local în Moldova, Oltenia şi Muntenia şi izolat în celelalte regiuni va fi ceaţă şi nebulozitate joasă stratiformă, posibil asociate cu burniţă. Pe spaţii mici la munte se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări temporare în regiunile vestice şi în zonele montane aferente. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -5 şi 7 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest. În București, cerul va fi variabil, dar dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade, iar cea minimă de 2...3 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ:

Vremea va fi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în vestul, sud-estul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte. Cerul va fi temporar noros, dar mai ales dimineaţa şi noaptea, în Moldova, local în Oltenia şi Muntenia şi izolat în celelalte regiuni va fi ceaţă şi nebulozitate joasă stratiformă, posibil asociate cu burniţă. În regiunile vestice, îndeosebi în a doua parte a intervalului, pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în regiunile vestice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 şi 15 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceaţă persistentă, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, până în jurul valorii de -5 grade.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2177 secunde