Şi întrecerile baschetbalistice din România au fost oprite

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Din cauza pandemiei de coronavirus Şi întrecerile baschetbalistice din România au fost oprite
Sport 20 Mai 2020 / 10:14 412 accesări 0 comentarii

După Federaţia Română de Volei şi Federaţia Română de Handbal, iată că şi Federaţia Română de Baschet a decis, marţi, „îngheţarea” Ligilor Naţionale, feminină şi masculină, din cauza pandemiei de coronavirus, fără acordarea titlurilor de campioană. Întrecerile baschetbalistice din ţara noastră au fost oprite la 8 martie.

„Federația Română de Baschet a anulat sezonul competițional 2019/2019 în Liga Națională de Baschet (masculin și feminin) și Liga I. Decizia a venit astăzi (n.r. - ieri), 19 mai, după ce Consiliul Director a constatat imposibilitatea reluării competițiilor.

S-a decis menținere ierarhiilor din clasamentele înregistrate la data de 9 martie, momentul suspendării sezonului, fără a se decerna titlul de campioană”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook Phoenix Stiinta Constanta.

„Sezonul LNMB 2019-2020 a luat sfârşit. Vă mulţumesc tuturor pentru toate clipele frumoase petrecute împreună. Cu siguranţă rămânem numai cu amintiri plăcute după acest campionat. Succesul nu este final, eșecul nu este fatal: curajul de a continua este ceea ce contează!”, a fost mesajul lui Andrei Talpeş, team-managerul BC Athletic Constanţa, postat pe pagina personală de Facebook.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.5588 secunde