Şi meciul FC Viitorul - Poli Iași se va disputa fără spectatori!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 Şi meciul FC Viitorul - Poli Iași se va disputa fără spectatori!
Sport 10 Martie 2020 / 08:42 424 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

În urma deciziei MAI, adoptată de Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal, FC Viitorul Constanța anunță că partida din etapa a 3-a din play-out, de pe teren propriu, programată vineri, 13 martie, de la ora 20.30, cu Politehnica Iași, se va disputa FĂRĂ spectatori!

În urma aceastei decizii a MAI sunt interzise, cel puțin până la 31 martie, toate activitățile cu mai mult de 1000 de spectatori din cauza posibilei răspândiri a virusului Covid-19.

„Având în vedere măsurile preventive adoptate de autoritățile competente ale Statului, constând în interzicerea activităților ce presupun participarea a mai mult de 1000 de persoane, confirmate și detaliate în urma disciției telefonice dintre Secretarul General al LPF - dl. Justin Ștefan și șeful Departamentuluipentru Situații de Urgență, Secretar de Stat MAI - dl. Raed Arafat, vă aducem la cunoștință că următoarele jocuri din Liga 1 ver fi organizate fără spectatori în cordiițile prevăzute de art.59.2. din ROAF.

Măsura se aplică imediat și va fi adaptată în viitor în funcție de evoluția situației și deciziile aurorităților Statului” se arată în comunicatul trimis clubului nostru de către LPF.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.161 secunde