Și tu poți câștiga o viză pentru America! Cum te poți înscrie în program

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Și tu poți câștiga o viză pentru America! Cum te poți înscrie în program

Externe 27 Septembrie 2018 / 16:19 437 accesări

Pentru anul fiscal 2020, Departamentul de Stat al SUA pune la dispoziție 50.000 de vize pentru țările cu rată mică de imigrare în Statele Unite ale Americii. Potrivit comunicatului de presă al Ambasadei americane la București, nu se percepe nicio taxă de înregistrare în programul Diversity Visa al Statelor Unite, iar instrucțiunile complete se pot găsi pe pagina de internet a Departamentului de Stat la

www.usvisas.state.gov/dv/instructions<http://www.usvisas.state.gov/dv/instructions>.

Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite va începe miercuri, 3 octombrie 2018, la 19:00 (ora României). Va rămâne disponibilă până marți 6 noiembrie 2018, la 19:00 (ora României).

Pentru a participa în programul din acest an, trebuie să accesați pagina de internet a Departamentului de Stat www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> în cursul perioadei de înregistrare. Acolo se găsește formularul de participare (E-DV) și informațiile complete pentru a trimite cererea. Departamentul de Stat acceptă cereri de înregistrare NUMAI pe pagina de internet E-DV. Cererea necesită furnizarea unei adrese de e-mail. „Îi încurajăm cu tărie pe cei care doresc să participe să își completeze și să-și trimită singuri cererea de participare de pe adresa de e-mail personală. Participanții pot alege ca altcineva să trimită cererea în numele lor, dar ar trebui să fie precauți dacă persoana care se oferă să îi ajute încearcă să le ceară o taxă - rețineți, formularul online este simplu și NU SE PERCEPE NICIO TAXĂ‚ pentru a participa. Fie că o persoană trimite o cerere de participare direct, sau un avocat, un prieten, sau o rudă îi oferă asistență, numai o singură cerere de participare poate fi trimisă în numele fiecărei persoane“, se arată în comunicatul Ambasadei.

Mai mult, este foarte important ca cei care participă la program să își tipărească pagina de confirmare generată online și să o păstreze până la data de 30 septembrie 2020. Numărul unic de confirmare este singura modalitate de a verifica dacă o cerere de participare a fost selecționată și de a obține informații despre solicitarea de viză

și despre programarea la interviu, dacă cererea a fost selecționată.

Începând cu data de 7 mai 2019, participanții la programul DV-2020 vor putea folosi numărul lor de confirmare pentru a verifica online pe Entrant Status Check la adresa de internet www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> dacă cererea lor a fost selecționată. Pe pagina Entrant Status Check participanții selecționați vor fi informați despre modalitatea de a solicita vize de imigrare DV pentru ei și membrii de familie eligibili.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1727 secunde