Și tu poți închiria o tarabă în Constanța și Mamaia. Vezi cum!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Licitațiile pentru spațiile comerciale se reiau Și tu poți închiria o tarabă în Constanța și Mamaia. Vezi cum!
Administrație 13 Mai 2018 / 17:40 2687 accesări 0 comentarii

Agenții economici nu prea s-au înghesuit să preia spațiile comerciale pe care municipalitatea le pune la dispoziție. Drept urmare, Primăria Constanţa este în situația de a relua licitaţia publică deschisă, în vederea atribuirii de amplasamente rămase neadjudecate, pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2018. Așa că, dacă ți-ai plănuit, vara asta, să faci bani din comerț, încă mai poți prelua un spațiu comercial. În 24 mai, la sediul Primăriei Constanța din bd. Tomis nr. 51, au loc procedurile pentru atribuirea mai multor amplasamente aflate în Constanța. Este vorba despre o tonetă de comercializare înghețată, un utilaj specializat de sucuri, popcorn, vată de zahăr și sandwich-uri, dar și un amplasament pentru închirierea de biciclete și karturi cu pedale. Licitația pentru toneta de înghețată va avea loc la ora 11.00, cea pentru utilajul de producere a sucurilor va avea loc la ora 12.00, iar procedura pentru amplasamentul de închiriere a bicicletelor are loc la ora 13.00. O altă licitație va avea loc în data de 25 mai, pentru atribuirea mai multor amplasamente din stațiunea Mamaia, destinate activităților comerciale cu caracter temporar în zone publice. Licitația va avea loc între orele 9.00 și 14.00, iar spațiile puse la dispoziție au următoarele destinații: comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, comercializare articole handmade și cadouri estivale cu articole promoționale, comercializare baloane, realizare tatuaje temporare, comercializare legume și fructe, producere și comercializare înghețată, închiriere echipament sportiv (karturi cu pedale).

DESPRE TAXA DE PARTICIPARE ȘI ALTE INSTRUCȚIUNI

Atât pentru spațiile din Constanța cât și pentru cele din Mamaia, garanția de participare la licitație (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate, respectiv 50 lei/tonetă. Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate, respectiv 50 lei/tonetă. Prețul minim de pornire al licitației publice deschise, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte.

DETALII SUPLIMENTARE

Documentele licitației se pot procura începând cu data de 17 mai, între orele 11.00 și 16.00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 23 mai, ora 16.00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I sau la nr. de telefon 0241/488.192. În caz de neadjudecare a unor amplasamente sau de renunțare la cele adjudecate, licitația publică deschisă se va relua la o dată stabilită ulterior. Anunțul se va afișa pe site-ul instituției, pe pagina de facebook, în mass media, la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I, dar și la sediul instituției din bd. Tomis nr.51.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1582 secunde