Și-a pierdut viața într-un accident deosebit de grav

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Joi seară Și-a pierdut viața într-un accident deosebit de grav
Eveniment 22 Octombrie 2015 / 21:30 2755 accesări 1 comentariu

Un bărbat de 62 de ani și-a pierdut viața în această seară, în urma unui tragic accident petrecut în dreptul sediului Poliției Rutiere Constanța. Oamenii legii spun că o șoferiță de 21 de ani, din comuna Poarta Albă, a condus un Audi A4, înmatriculat în Franța, pe b-dul Brătianu, dinspre zona Cora către Valu lui Traian. Ajunsă la intersecția cu strada Matei Millo, aceasta l-a lovit pe constănțeanul care traversa șoseaua “prin zona marcajului pietonal”, după cum se arată într-un comunicat de presă remis de poliție. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața victimei. Polițiștii au pornit o anchetă. Vom reveni cu amănunte!

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Urban 09:13:49 / 23 Octombrie 2015
Oraș periculos pentru pietoni

Cum vă tot spun, Constanța e un oraș cu o circulație necivilizată și e de-a dreptul mortal pentru pietoni. Vina o poartă Poliția Rutieră și Primăria, pentru că nu au făcut nimic timp de 25 de ani pentru protejarea pietonilor. Aici omul a murit chiar lângă gardul Poliției Rutiere, semn că angajații acestei instituții își iau salariile nemeritat. Nici nu mă interesează dacă sunt prea puțini, în acest caz, șeful lor ar trebui să demisioneze imediat în semn de protest la adresa Ministerului de Interne, pentru că nu îi suplimentează numărul de angajați!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2205 secunde