Și-a umplut de sânge angajatul! Fermierul a fost arestat pentru tentativă de omor!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Și-a umplut de sânge angajatul! Fermierul a fost arestat pentru tentativă de omor!

Eveniment 11 Septembrie 2018 / 14:39 801 accesări

Un proprietar de fermă din județul Constanța a fost arestat pentru că și-a băgat în spital un angajat. La data de 8 septembrie, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați de o femeie, printr-un apel 112, că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic. Deplasați la fața locului, polițiștii constănțeni au constatat că este vorba de un angajat al unei ferme din localitatea Potârnichea, județul Constanța, care, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, proprietarul fermei. Bărbatul agresat a fost transportat la spital, având numeroase leziuni, despre care, ulterior, s-a stabilit că necesită între 25 și 30 de zile de îngrijiri medicale.

Deoarece loviturile au pus în primejdie viața victimei, dosarul penal a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Agresorul a fost reținut inițial pentru o perioadă de 24 de ore, după care a fost prezentat Tribunalului Constanța care a admis propunerea Parchetului de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.15 secunde