Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan va fi depus la Arena Naţională

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan va fi depus la Arena Naţională

17 Noiembrie 2016 / 12:13 405 accesări

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a aprobat, joi, cererea familiei fostului internaţional Daniel Prodan de a depune sicriul pe Arena Naţională, au declarat reprezentanţi ai Primăriei pentru agenţia de presă Mediafax.

Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit, joi, că familia lui Daniel Prodan, decedat miercuri din cauza unui infarct, va încerca să depună sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului internaţional la Arena Naţională. Primăria Municipiului Bucureşti a aprobat, joi, solicitarea familiei.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a încetat din viață în urma unui infarct, miercuri seară, la vârsta de 44 de ani. Prodan a jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar Bucureşti, FC Naţional şi Messina. La echipa naţională, fostul fundaş a jucat 54 de meciuri. Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului internațional, care s-a stins din viață sub privirile soției sale, Licinia, la vârsta de doar 44 de ani. Este primul component al Generației de Aur care se stinge din viață.

Daniel Prodan s-a născut la data de 23 martie 1972, la Satu Mare și a evoluat pentru echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994 și la Campionatul European de Fotbal din 1996. De asemenea, el este fratele mai mare al jucătorului Ciprian Prodan de la FC Olimpia Satu Mare. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.12
Pagina a fost generata in 0.1899 secunde