Silviu Gherman - un umor deosebit, care poate surprinde pe oricine

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Doors Club

Silviu Gherman - un umor deosebit, care poate surprinde pe oricine

Divertisment 02 Martie 2020 / 07:00 4699 accesări

Sigur l-ai văzut în vreo reclamă TV, dacă stai pe net de obicei, atunci trebuie să fi râs la vreun clip de-al său. Poate l-ai și ascultat în vreun concert live alături de trupa lui. Silviu Gherman are un umor unic, poate greu de înțeles sau de digerat de unii și ilar pentru alții. Cert este că poate surprinde pe toată lumea. Este comediant și om de cultură, este CEO la corporația proprie Teleschpenker. A studiat politica, dar și arta. Știe să facă muzică pe calculator și cântă, pentru că e talentat. Vine din Brașov, s-a născut acolo, dar stă în București. Porecla lui este Silviu „Artă” Gherman. Așa îl cunosc vecinii :).

Deci joi, 5 martie, la Doors Club, ai parte de ceva mai puțin obișnuit…

Nu știm dacă sunteți creștini adevărați sau nu, dar Silviu Gherman o să vină să vă facă un spectacol despre creștinism la Doors Club. Promite să-ți deschidă ochii. Veți citi împreună din Cartea Cărților. Să vedeți ce zăpăceli găsiți acolo - ne asigură artistul.

Altminteri, altă distracție mai faină între mărțișor și weekendul femeii nu prea ai. Și nu ai, cu siguranță, nimic de pierdut. Așa că vino joi, de la ora 19,oo să te reîntâlnești cu Silviu Gherman. Conferențiar? Nu. Doar Comic, scriitor (ai citit romanul Hîrtiile masculului?), cântăreț (vocalistul trupei Mes Quins) și autorul proiectului teleschpenker.com.

Merită. 30 de lei biletul. Info 0763 661 622. Biletele se găsesc la sediul clubului, str. Traian, 68A.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2369 secunde