Simona Halep a anunţat că se căsătoreşte săptămâna viitoare, dar nu va renunța să joace la cel mai înalt nivel

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Simona Halep a anunţat că se căsătoreşte săptămâna viitoare, dar nu va renunța să joace la cel mai înalt nivel

Sport 08 Septembrie 2021 / 08:40 599 accesări
Foto: captură Youtube

Foto: captură Youtube

Simona Halep a confirmat, marţi, la sosirea din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open, că săptămâna viitoare se va căsători cu Toni Iuruc.

"Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă", a declarat Halep, la Aeroportul Henri Coandă.

Fostul jucător Ilie Năstase anunţase că a fost sunat de Simona Halep pentru a-l invita la nunta sa, care ar urma să aibă loc la Constanţa, pe 15 septembrie.

Simona Halep a declarat că nu intenţionează să se tempereze din punct de vedere profesional şi că îşi doreşte să mai joace la cel mai înalt nivel câţiva ani:

"Este un an bun, cu evenimente plăcute, faptul că mi-am revenit, deşi nu prea credeam că o să mai joc anul acesta, este un semn bun, un lucru pozitiv. Faptul că pot să joc încă la un nivel foarte ridicat este un lucru pozitiv. Sunt fericită, sunt liniştită şi mă bucur de tenis. Tot ce vine de acum încolo este un bonus. Nu vreau să mă temperez din punct de vedere profesional, îmi doresc să mai joc încă câţiva ani la cel mai înalt nivel."Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2041 secunde