Simona Halep: Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După o lună de relaţie cu afaceristul Toni Iuruc, proaspăt divorțat a doua oară și cu 13 ani mai în vârstă Simona Halep: Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis
Sport, Lifestyle 19 August 2019 / 11:55 2953 accesări 1 comentariu
Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc

Constănţeanca a vorbit acum despre povestea sa de dragoste pe care o trăieşte alături de omul de afaceri. Bărbatul de 40 de ani a înfiinţat, conform Cancan, în 2002, agenţia AdVenture, cea care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. Toni Iuruc este cu 13 ani mai în vârstă decât Simona și a mai fost căsătorit de două ori, fiind proaspăt divorțat.

„Mi-a spus domnul Ţiriac: 'Ai o responsabilitate acum, nu mai eşti a ta, eşti a ţării'...Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis“, a declarat Simona Halep la TVR1.

„Cu timpul şi cu ajutor din jurul meu am ajuns să accept că sunt o inspiraţie pentru unii oameni. Poate că sunt o inspiraţie pentru oameni, un model, dar vorbim doar de sport. Sunt mult mai relaxată în relaţia cu presa. Acum nu mă mai afectează absolut nimic din ceea ce se scrie negativ pentru că face parte din joc. Critica o primesc foarte pozitiv şi foarte deschis. Nu mă deranjează absolut deloc, dar atunci când mă jigneşte cineva fără ca eu să fac ceva este deranjant. Am considerat mereu că nu m-au respectat ca persoană, de aceea între mine şi presa românească s-a creat o distanţă“, a mai explicat Simona.

Dealtfel, cu puțin timp în urmă, în presă au fost dezvăluite amănunte nu tocmai măgulitoare despre relația celor doi. „Toni Iuruc, noul iubit al Simonei Halep, a divorțat în urmă cu doar câteva zile de Liana. Omul de afaceri nu este la primul mariaj. Milionarul pare bântuit de un blestem amoros pentru că Liana nu a fost prima femeie cu care a ajuns în fața altarului. Alina, un fotomodel cunoscut, este prima tânără cu care s-a însurat.În momentul în care a cunoscut-o pe Simona Halep, Toni Iuruc încă era căsătorit cu Liana. Acest lucru nu a împiedicat-o, însă, să înceapă o relație cu milionarul machedon. Deși, conform spynews.ro, acesta avea o legătură cu altă femeie, cu care își înșela soția.“, scria cancan.ro pe 23 iulie.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Ion 14:28:18 / 19 August 2019
Constanta

E bine ca cineva sa uitat si la Simona nu numai la banii ei, asteptam sai faca un bebe

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2138 secunde