Simona Halep aşteaptă un 2019 plin de realizări pe plan profesional şi personal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Simona Halep aşteaptă un 2019 plin de realizări pe plan profesional şi personal

Sport 02 Ianuarie 2019 / 10:33 283 accesări
Simona Halep a ajuns în Australia (sursa foto: Facebook Simona Halep)

Simona Halep a ajuns în Australia (sursa foto: Facebook Simona Halep)

Tenismena constănţeană Simona Halep. Liderul clasamentului WTA, a plecat în prima zi a noului an în Australia, acolo unde va evolua la turneul de categorie Premier de la Sydney, programat în perioada 7-12 ianuarie, după care va participa la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

După o pauză destul de mare la finalul anului trecut, cauzată de o accidentare, Simona Halep vrea, în primul rând, să fie sănătoasă, pentru a intra în ritm cât mai repede posibil.

„Dorinţa nu pot să o spun, că nu se mai îndeplineşte, aşa că o ţin pentru mine, dar e o dorinţă frumoasă. Sper ca 2019 să fie un an frumos, cu lucruri plăcute atât profesional, cât şi personal. Profesional pot să spun că am îndeplinit tot ce îmi doream. Acum tot ce vine este un bonus”, a spus Halep, care s-a declarat bucuroasă pentru că a petrecut Revelionul, după mulţi ani, în ţară: „A fost foarte bine acasă şi mereu este bine, însă trebuie să o iau la drum şi să încerc să mă motivez cât se poate de bine pentru noul an. Fizic sunt ok, nu am avut niciun fel de problemă la antrenament, dar mereu spun că la meciuri oficiale e diferit, aşa că aştept să văd cum o să fiu la meci. Un singur turneu pregătitor pentru Australian Open e puţin? Da, cred că e puţin, chiar mă gândeam că anul trecut aveam vreo 10-15 meciuri înainte de Melbourne. Nu am niciun obiectiv. Obiectivul meu este să fiu sănătoasă şi să dau tot ce pot pe teren, să intru în ritm pentru că nu este uşor după o pauză atât de mare şi, de ce nu, să câştig nişte meciuri”.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.5181 secunde