Simona Halep, încântată de balul de la Wimbledon

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După triumful din turneul londonez

Simona Halep, încântată de balul de la Wimbledon

Sport 15 Iulie 2019 / 14:46 534 accesări
Simona Halep şi trofeul cucerit la Londra (sursa foto: www.wtatennis.com)

Simona Halep şi trofeul cucerit la Londra (sursa foto: www.wtatennis.com)

„O seară magică la balul de la Wimbledon pe care nu o voi uita niciodată, alături de oamenii meci speciali”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe Facebook. Duminică seară, la All England Club, s-a desfăşurat tradiţionalul bal de la Wimbledon, în cadrul căruia în centrul atenţiei au fost învigătorii de la simplu, Simona Halep şi Novak Djokovic. Cei doi s-au fotografiat împreună cu trofeele câştigate, Simona Halep purtând o rochie lungă de culoare neagră, în timp ce Novak Djokovic a fost îmbrăcat într-un costum negru, cu papion.

Simona Halep a obţinut al doilea trofeu de Grand Slam din carieră după ce a învins-o în finală pe americanca Serena Williams, scorul de 6-2, 6-2, după numai 55 de minute de joc.

Novak Djokovic a câştigat pentru a cincea oară turneul de la Wimbledon şi a doua oară consecutiv, trecând în finală de elveţianul Roger Federer, cu scorul de 7-6 (7/5), 1-6, 7-6 (7/4), 4-6, 13-12 (7/3), după patru ore şi 55 de minute de joc.

Simona Halep este aşteptată să revină în ţară luni, 15 iulie, la ora 17.00, urmând să fie primită în Salonul Oficial al Aeroportului „Henri Coandă”, a anunţat Ministerul Tineretului şi Sportului, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut, după victoria de la Roland Garros.12