Simona Halep, învinsă de Aleksandra Sasnovici, în turul al treilea la Indian Wells

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Simona Halep, învinsă de Aleksandra Sasnovici, în turul al treilea la Indian Wells

Sport 11 Octombrie 2021 / 08:53 375 accesări

Simona Halep a părăsit turneul de la Indian Wells în turul al treilea, la capătul unui meci în care a făcut destule cadouri adversarei și în care a arătat o stare de nervozitate care i-a întunecat gândurile în momentele importante.

Aliaksandra Sasnovich (100 WTA) a arătat că victoria cu Emma Răducanu nu a fost una întâmplătoare, iar succesul contra Simonei (7-5, 6-4) a fost unul pe deplin meritat.

Sasnovici (27 ani, 100 WTA) a reuşit primul break al meciului şi s-a desprins la 5-3, Halep a revenit imediat şi a egalat, 5-5, dar apoi şi-a pierdut din nou serviciul şi belarusa a luat primul set cu 7-5.

Sasnovici a început cu break actul secund, a condus cu 2-0, dar Halep a luat trei ghemuri la rând. Jocul a continuat într-o notă de echilibru până la 4-4, când belarusa a reuşit un break ''alb'', iar apoi a încheiat conturile cu 6-4.

În clasamentul live al WTA, Simona Halep a mai coborât o poziție, aflându-se în prezent pe 18.

Pentru parcursul de la Indian Wells, Halep va primi 51.895 de dolari şi 65 de puncte WTA.

România nu mai are nicio reprezentantă pe tabloul feminin de simplu: Irina Begu, Sorana Cîrstea și Simona Halep au părăsit turneul californian în aceeași zi.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1559 secunde