Simona Halep, lovită cu mingea de Serena Williams la un meci demonstrativ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Simona Halep, lovită cu mingea de Serena Williams la un meci demonstrativ

Sport 21 Martie 2018 / 13:27 895 accesări

Simona Halep a jucat în noaptea de marţi spre miercuri un meci organizat în scop caritabil, în care adversară i-a fost Serena Williams. La un moment dat, Serena a luat lucrurile prea în serios, creând un incident care putea fi evitat.

Simona Halep, liderul mondial din circuitul WTA, a fost lovită în plin cu mingea trimisă de Serena Williams, care a uitat că meciul de la Miami are un caracter demonstrativ. Americanca a lovit puternic, la fel ca în turneele oficiale, nimerind-o din greşeală pe româncă. Serena a realizat imediat că nu a procedat corect, iar deţinătoarea a 23 de titluri de Grand Slam şi-a dus mâna la gură când şi-a dat seama ce a făcut, apoi i-a cerut scuze Simonei Halep.

Atmosfera s-a relaxat apoi, iar Simona şi Serena şi-au atins scopul

În pofida incidentului petrecut pe teren, Simona şi Serena şi-au atins scopul, strângând bani pentru copiii cu autism. Fondurile de la “Miami All Star Tennis for Charity”au fost donate către aceeaşi organizaţie care a susţinut şi turneul "Tennis With the Stars", în cadrul căruia Simona a participat în urmă cu două săptămâni. Spectatorii au savurat un moment inedit, atunci când Simona Halep a jucat alături de antrenorul ei, Darren Cahill, contra cuplului american Serena Williams/Francis Tiafoe. Apoi, Halep a făcut echipă cu Francis Tiafoe, înfruntând dublul format din Serena Williams şi australianul Nick Kyrgios.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2762 secunde