Simona Halep şi Horia Tecău au fost învinşi în proba de dublu mixt la Roland Garros

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Simona Halep şi Horia Tecău au fost învinşi în proba de dublu mixt la Roland Garros

27 Mai 2016 / 21:40 532 accesări

Perechea Simona Halep/Horia Tecău a fost învinsă, scor 5-7, 6-7, în runda inaugurală a turneului Mare Şlem de la Roland Garros, în proba de dublu mixt, de echipa Yung Jan Chan/Max Mirnyi, favoriţi numărul 7 pe lista capilor de serie.

Primul set a fost o desfăşurare surprinzătoare. Simona Halep şi Horia Tecău s-au desprins la 2-0, însă perechea Chan/Mirnyi a revenit imediat şi a egalat la 2. La scorul de 5-5, adversarii cuplului român a reuşit să câştige împotriva serviciului, iar apoi, au închis setul în favoarea lor, cu 7-5.

În manşa secundă, fiecare echipă a reuşit câte două break-uri, iar setul s-a decis în prelungiri, unde Chan/Mirnyi au tratat mult mai bine momentele importante şi s-au impus cu 7-3. S-a terminat 7-5, 7-6, pentru perechea Yung Jan Chan/Max Mirnyi, care va juca, în turul doi al turneului de la Roland Garros, împotriva cuplului Jelena Jankovic/Nenad Zimonjic.

Halep şi Tecău vor participa în proba de dublu-mixt la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro. Cei doi au mai jucat doar două meciuri împreună în proba de dublu mixt, în ediţia din 2015 de la US Open, atunci când au trecut de perechea Marrero-Santana/Parra-Santonja (6-1, 6-2) şi Goerges/Zimonjic (6-2, 7-5). Simona s-a retras înainte de meciul din sferturile de finală cu perechea formată din Hingis şi Paes.

Taguri articol
SimonaHalepHoriaTecăuDubluMixt


12
Pagina a fost generata in 0.2157 secunde