Simulare de accident de aviație! Ce s-a întâmplat?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Simulare de accident de aviație! Ce s-a întâmplat?
Eveniment 20 Noiembrie 2018 / 15:56 1119 accesări 0 comentarii

Pe 20 noiembrie a avut loc un exercițiu comun privind intervenția în caz de accident de aviație, anunță reprezentanți ai Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Conform scenariului exercițiului, o aeronavă de tip SAAB 2000 cu pasageri la bord a declarat urgență, incendiu la ambele motoare, anunțând aterizarea în regim de urgență în aproximativ 10 minute de la convorbirea cu Turnul de Control. Ulterior a fost declanșat Planul de Urgență, punându-se în aplicare măsurile și procedurile prevăzute de acesta. Conform scenariului, aeronava s-a prabușit peste o clădire din incinta aeroportului, în misiunea de căutare și salvare fiind implicate direct echipa medicală și echipele de pompieri ale aeroportului.

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a intervenit cu 2 autospeciale de stins incendii și o ambulanță.

După finalizarea exercițiului, s-a analizat timpul de răspuns și intervenție la aeronavă, procedurile aplicate de către echipa medicală a aeroportului, precum și intervenția și cooperarea tuturor serviciilor interne ale instituției implicate în acest proces, rezultatul fiind unul pozitiv.Pagina a fost generata in 0.1834 secunde