Sindicaliști din Federația Sanitas pichetează clădirea Parlamentului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sindicaliști din Federația Sanitas pichetează clădirea Parlamentului

11 Octombrie 2016 / 07:46 323 accesări

Peste 200 de sindicaliști, membri ai Federației Sanitas, pichetează marți, între orele 11:00 și 13:00, sediul Parlamentului, a declarat prim-vicepreședintele Sanitas, Marius Sepi.

Potrivit acestuia, în data de 12 octombrie va avea loc o grevă japoneză, pe data de 19 o grevă de avertisment cu întreruperea activității timp două ore, iar în data de 31 octombrie se va declanșa greva generală.

Aceasta este a ultima acțiune de pichetare din ciclul denumit generic "O marți a Sanitas", care presupune organizarea în fiecare zi de marți a unei astfel de acțiuni. De asemenea, acesta este singura dată când la pichet sindicaliștii vor avea un mesaj de susținere pentru parlamentari pentru că, în opinia lor, numai aceștia îi pot ajuta prin modificarea ordonanțelor de salarizare.

„Astăzi, între orele 11.00 și 13.00, SANITAS va picheta Parlamentul României (intrarea Izvor). SANITAS continuă lupta pentru includerea în OUG nr. 20/2016 și nr. 43/2016 a tuturor categoriilor de personal omise: personalul TESA, personalul din asistenţa socială, unităţi medico-sociale, DSP-uri, creşe şi medicina şcolară“, după cum se arată într-un comunicat al federației sindicale.12
Pagina a fost generata in 0.1536 secunde