Singurul oraş unde sexul în public a fost autorizat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Singurul oraş unde sexul în public a fost autorizat

Lifestyle 22 August 2018 / 19:31 2711 accesări

Un oraş din Mexic este singurul care a dat autorizaţie pentru sexul în public. Nimeni nu a contestat această măsură. Autorităţile mexicane din Guadalajara au autorizat practicarea sexului în public. Acesta este singurul oraş care a modificat o lege în accest scop, informează NBC. Şi, cum legea s-a schimbat, această măsură a fost promovată mai mult pentru faptul că poliţia din Guadalajara are alte lucruri mai importante de de făcut, decât să îi pedepsească pe exhibiţionişti. Autorităţile oraşului vor mai degrabă ca ofiţerii de poliţie să se concentreze pe criminalitate în loc să stea cu ochii pe amatorii cu poftă de sex în văzul lumii. În plus, legea le oferă şi avantaje practicanţilor de sex în aer liber care nu îşi pemit să plătească o cameră de hotel în acest scop.

Dar ca noua măsură nu devină o "obligaţie", un minimum de decenţă sau să nu degenereze în abuzuri sexuale, autorităţile au prevăzut în noua lege şi dreptul unei persoane să depună plângere la poliţie dacă a fost constrânsă sau atacată sexual.

Cetăţenii au fost surprinşi de această lege şi cei mai mulţi dintre ei anticipează că problema va fi de ordin moral mai degrabă. Unii dintre ei estimează că legea va facilita acţiunile violatorilor şi pedofililor.

Taguri articol


12