Siria: Lupte în premieră între trupele regimului și alianța susținută de SUA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Siria: Lupte în premieră între trupele regimului și alianța susținută de SUA
Externe 19 Iunie 2017 / 08:56 1887 accesări 1 comentariu

Lupte între trupele regimului și alianța arabo-kurdă susținută de Statele Unite au izbucnit în premieră duminică în provincia Raqqa, din nordul Siriei, unde cele două forțe rivale s-au apropiat considerabil pe teren, a informat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP. Conform acestei organizații neguvernamentale, confruntări între cele două tabere aveau loc duminică seara târziu în două sate situate la circa 40 de kilometri sud de orașul Raqqa, la puțin timp după ce armata siriană a acuzat coaliția internațională condusă de SUA că a doborât unul din avioanele sale.

Coaliția menționată a confirmat ulterior doborârea avionului sirian.

"La ora 18,43 (17,43 GMT), un avion sirian de tip SU-22 a aruncat bombe în apropierea combatanților susținuți de coaliție, la sud de Raqqa, și, în virtutea regulilor noastre de angajare și legitimă apărare, (...) aparatul a fost imediat doborât de un avion american F/A-18E Super Hornet", a precizat comandamentul coaliției, într-un comunicat preluat de AFP.

Taguri articol

1 comentariu

DAC 12:31:59 / 19 Iunie 2017
Creștini suntem ?!

Duminica când trebuie să ne întâlnim cu HRISTOS, unii : dorm, fac mâncare, sapă în grădină, vând / cumpără, lenevesc, trândăvesc, merg la plajă, la mare, la soare, in supermarketuri și alții organizează : adunări, alegerea conducerii partidului, asociației de proprietari, onguri-lor......., spală rufele, fac sex, fumează, beau în cârciumi, desfranează, profesorul / profesoara meditează elevi, orice fac unii / alții oameni, dar la Sfânta Liturghie, unde trebuie și este necesar, să ne întâlnim cu HRISTOS, nu vin, păi ce fel de creștini suntem, botezați / încreștinați, când altceva facem, dar îl ocolim, fugim de HRISTOS, adică mai importante sunt treburile lumești, decât întâlnirea cu CEL, care ne-a creat, adică cu HRISTOS ?! De ce fac oamenii toate faptele acestea, pentru că ei cred, că, : copii sunt prea mici și nu înțeleg sfânta slujbă la biserică, ei, copiii înțeleg, dar cei mari nu intzeleg, fiind împovărați de la atâtea păcate, li este rușine, ca să dea ochii cu HRISTOS și atunci pun diferite motive; copiii mai târziu își preocupă viața cu unele cu altele, ca și părinții lor, pentru că, copiii ce văd la părintii lor, aceea fac și ei, copiii lor ?! Copiii pe timp ce trece, încep să facă păcate : mint, nu mănâncă de post, băieții încep să umble după fete și fetele umblă după băieți, încep viața sexuală devreme, merg la diferite evenimente școlare, și în felul acesta copii ajung mari, fără o bază creștină ortodoxă sănătoasă, când întâlnesc diferite situații în care sunt puși să aleagă, între credința în care au fost botezați și alte rătăciri, nu sunt pregătiți și ajung să rătăcească de la dreapta credință din cauza părinților inconștienți, care părinți inconștienți vor avea de dat un răspuns greu în fața lui Dumnezeu Domnul Savaot, pentru ce nu au făcut și au trecut cu vederea atât de ușor, cu multă nepăsare și iresponsabilitate ?! PĂRINȚI INCONȘTIENȚI, ATENȚIE LA NEATENȚIE ȘI TREZIȚI-VĂ DIN SOMNUL CEL DE MOARTE, CĂ ACEST SOMN ARE SĂ NASCĂ MONȘTRI ȘI PENTRU CARE VEȚI DA, ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU, VEȚI DA, UN RĂSPUNS GREU LA JUDECATĂ, PENTRU CE TREBUIA SĂ FACEȚI ȘI NU AȚI FĂCUT !!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2178 secunde