Slujbe de pomenire la trei ani de la tragedia de la Colectiv

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Slujbe de pomenire la trei ani de la tragedia de la Colectiv

Social 29 Octombrie 2018 / 17:44 1793 accesări

Pe 30 octombrie 2018, la trei ani de la incendiul din clubul bucureștean Colectiv, în apropierea locului tragediei vor fi săvârșite două slujbe de pomenire pentru cei 64 de tineri care au trecut la Domnul.

Primul parastas va fi săvârșit la biserica Sfântul Nicolae - Broșteni (str. Cuza Vodă, nr. 77-79, sector 4), începând de la ora 10.00. Slujba va fi precedată de Sfânta Liturghie, care va începe de la ora 08.00. Dacă vremea va permite, pomenirea va fi săvârșită în curtea bisericii, în fața monumentului funerar ridicat de Arhiepiscopia Bucureștilor, pentru veșnica pomenire a celor decedați.

Biserica Sfântul Nicolae - Broșteni este cel mai apropiat lăcaș de cult creștin ortodox față de locul tragediei, motiv pentru care Arhiepiscopia Bucureștilor a ridicat aici un monument funerar în anul 2017.

Al doilea parastas va fi săvârșit, începând de la orele 11.00, în Piața Bucur, în imediata apropiere a locului tragediei.

Pe 30 octombrie 2016, în urma incendiului din clubul bucureștean Colectiv, au murit 64 de tineri, fie direct în incendiu, fie în urma rănilor și afecțiunilor medicale apărute ulterior.

Citește și:

CATASTROFĂ! 30 de morți și aproximativ 200 de răniți într-un incendiu în București

CATASTROFĂ! 31 de morți și aproximativ 200 de răniți într-un incendiu în București

Constanța, solidară cu victimele din clubul ”Colectiv”

Doliu în teatrele și cluburile constănțene

Concerte caritabile simultane pentru victimele din „Colectiv“

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1648 secunde